Ana sayfa Dizi Haberleri Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Bir Peri Kızı, reytingde değil ama sosyal medyada şaşırttı!

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Bir Peri Kızı, reytingde değil ama sosyal medyada şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin bir süredir hazırlıkları süren ve iddialı bir dizi olarak heyecanla beklenen Bir Peri Masalı dizisi, bu hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Çarşamba akşamları yayınlanacak olan dizide Alina Boz ve Tarık Emir Tekin partnerliğini izleyenler çok beğendi. Dizide kolay yoldan zengin olmanın yollarını arayan Zeynep’in, bulduğu yüklüce para ile zengin hayatına adım atması ve yaşadıkları konu ediliyor.

Çocuk bakıcılığı yaparken sevgilisinin kiraladığı bir araçtan çıkan bir çanta dolusu parayı alıp kayıplara kavuşan Zeynep, tanıştığı bir adamın da yardımıyla adını Melis olarak değiştirip zengin ailelerin içine girmeye çalışıyor. Tanınmış bir ailenin oğlu Ozan’ın dikkatini çekmeyi başaran Zeynep’in yaşadıkları, ilk bölümde izleyenleri etkilemiş görünüyor!

Dizinin her ne kadar reytingleri beklenenin altında olsa da aynı akşam yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi O Kız’ın 2. bölümüyle Bir Peri Masalı dizisinin ilk bölümü ekranda rakip olarak bir sınav verdiler. Total’de O Kız dizisi 5. sırada yer alırken, Bir Peri Masalı dizisi de hemen onu takip ederek 6. sıraya yerleşti.

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Bir Peri Kızı, reytingde değil ama sosyal medyada şaşırttı! 8

AB kategorisinde ise Bir Peri Masalı dizisi 4., O Kız dizisi ise 5. sırada. ABC1 kategorisinde de Bir Peri Masalı yine 4. ve O kız 5. sıradaydı. Ancak bu denkleme gelecek hafta ekranın çok konuşulan dizilerinden Kuruluş Osman’ın da dahil olacağını ekleyelim! Haftaya dengeler çok daha fazla değişebilir. Bu hafta, reytingde ortalama puanlamalar alan Bir Peri Masalı dizisinin, gelecek haftaki durumu da ayrıca merak konusu.

Bu arada dizinin bir de sosyal medya karnesi çıktı! Adba’nın yaptığı ölçümlemede, gelen ileti sayılarına bakılarak Bir Peri Masalı dizisinin 28 Eylül akşamı yayınlanan O Kız ile rekabetinde ciddi bir fark atması dikkatlerden kaçmıyor!

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Bir Peri Kızı, reytingde değil ama sosyal medyada şaşırttı! 9

İlk bölümüyle Bir Peri Masalı, sosyal medyada popüler olmayı başardı! Çarşamba akşamı 25 bin 300 sosyal medya paylaşımına konu olarak günün en fazla konuşulan dizisi oldu.

Hem dramatik hem de eğlenceli bir hikaye olarak ekrana gelmeye başlayan Bir Peri Masalı dizisi,  kendisini zengin, kültürlü, aristokrak bir kişi gibi göstermek için binbir yol deneyen Zeynep’in macerasına izleyici ilgi gösterdi.

 

Bir Peri Masalı dizisinin ilk bölüm reytingleri ortalamanın altında reytingler almış olsa da yine de ilerleyen bölümlerde daha dikkat çekmesi olası.  Çarşamba rekabetinde gelecek haftalarda mücadele daha zorlu olacak. Fakat ilk bölümden Tarık Emir Tekin ile Alina Boz’un iyi iş çıkardığı da yine sosyal medyada övgü dolu yorumlara yansımakta. Hayranları iki oyuncuyu birbirine çok yakıştırırken, diziye de moral olan beğeni yorumlarını sürdürüyorlar.

Özellikle Maraşlı dizisinden sonra çok farklı bir karakterle ekrana dönen Alina Boz’u izleyicinin çok özlediği de yorumlardan anlaşılıyor. Boz’u yeniden ekranda görmekten dolayı hayranları sevinç dolu paylaşımlar yapıyor ve hem oyuncuya hem de diziye destek mesajları iletiyorlar. Sıkılmadan, büyük bir keyifle diziyi izlediklerini belirtiyorlar.

Bakalım gelecek bölümlerde dizinin sosyal medya karnesi yine böyle yüksek mi çıkacak? Daha da önemlisi reyting mücadelesinde rakipleri karşısında nasıl bir süreç izleyecek? Bekleyip göreceğiz…

İşte dizinin 2. bölüm fragmanı…