Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin evinde toplanan ekip Yasak Elma’nın adrenalin yüklü son bölümünü birlikte izledi!..

Eda Ece’nin evinde toplanan ekip Yasak Elma’nın adrenalin yüklü son bölümünü birlikte izledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma ekranlara verdiği iki haftalık aranın ardından bomba gibi bir dönüş yaptı.

Yasak Elma’nın dün akşam yayınlanan 127. bölümünü, Eda Ece’nin evinde toplanan dizi ekibi birlikte izledi. Eda Ece bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Eda Ece paylaşımına, ‘Kızlar bende Yasak Elma gecesi yapıyoruz herkese iyi seyirler!’ notunu düştü. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in baş rollerinde yer aldığı dizinin yayınlanan son bölümünde hikayede bazı ayrılıklar yaşanacağı ve yeni bazı karakterlerin de diziye katılacağı ortaya çıktı.

Eda Ece'nin evinde toplanan ekip Yasak Elma'nın adrenalin yüklü son bölümünü birlikte izledi!.. 7

Yasak Elma’nın dün akşam yayınlanan bölümünün finalinde patlayan silahlar heyecanın dozunu artırdı. Ömer karakterinin elinde silah ile Kumru ve Çağatay’ın evini basması ve tetiği de çekmesi izleyici de merak yarattı.

Öte yandan Şevval Sam’ın canlandırdığı ‘Ender’ karakterinin evinden de silah sesleri yükseldi. Ender’in evini basan Arzu ve Feyza da heyecanın dozunu artıran bir finala imza attırdı.

Dizinin Arzu’su Nihan Aypolat’ın ardından bir karakter daha fenomen diziye veda edecek. Projeye geçen sezonun sonunda’ Feyza’ karakteriyle katılan Ece Dizdar da diziden ayrılacak.

Diziye yeni karakterlerin katılacağı da yayınlanan son bölümde kendini belli etti. İzleyici bu karakterlerin detaylarını önümüzdeki bölümlerde daha net görecek.

Hikayenin heyecanını sürekli yukarıda tutmak için Yasak Elma senaristleri sürekli bir değişim ile hikayeyi götürmeye devam ediyor. Kadın karakterler arasındaki entrikaların bir hayli arttığı bir ortamda Yasak Elma hayranları hiçbir sahneyi kaçırmak istemiyor.