Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’nun Alparslan Çakırbeyli’si Yunus Emre Yıldırımer ekranda oyunculuk sınavı vermeye hazırlanıyor!..

EDHO’nun Alparslan Çakırbeyli’si Yunus Emre Yıldırımer ekranda oyunculuk sınavı vermeye hazırlanıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 6 sezon boyunca ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Alparslan Çakırbeyli karakterine hayat veren oyuncu Yunus Emre Yıldırımer izleyicilerin merak ve heyecanla bekledikleri ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi’de baş rolde yer alıyor.

İlk fragmanı yayınlanan ve büyük ilgi gören Adı Sevgi’de oyuncuya baş rolde Gizem Güneş eşlik ediyor. Kuzey Yıldızı dizisiyle parlayan Gizem Güneş ilk kez baş rolde yer alıyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu Adı Sevgi dizisinin merakla beklendiği şu günlerde bir konuya dikkat çekti. Koloğlu, iki oyuncunun da ekranda adeta oyunculuk sınavı vereceğinin altını çizdi.

Adı Sevgi ‘nin total izleyici işi olduğunu belirten Sina Koloğlu,”Yunus Emre Yıldırımer, ‘Alparslan’ karakterinin  dışına çıkabilecek mi?” sorusunu sordu. Koloğlu , Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’in ekranlarda,  ‘Ben oyuncuyum’ sınavı vereceğini belirtti.

EDHO'nun Alparslan Çakırbeyli'si Yunus Emre Yıldırımer ekranda oyunculuk sınavı vermeye hazırlanıyor!.. 7

Adı ilk önce Okul Yolunda olarak duyurulan ancak daha sonra Adı Sevgi olarak değiştirilen dizi çok yakında ATV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Yayın tarihi henüz açıklanmayan Adı Sevgi dizisinin ilk fragmanında gelinlik giymiş bir lise öğrencisi görülüyor.  Matematik birincisi olan genç kız doktor olmayı hayal ederken okuldan alınarak yaşlı bir adamla evlendiriliyor.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş ile birlikte Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Hande Kaptan, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, İlker Sami Kılıç, Ozan Güçlü gibi isimlerin yanı sıra Cenk Hakan Köksal, Oktay Korunan, Ece Koroğlu ve Serpil Gül de yer alıyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu Adı Sevgi, öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.