Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin aşkı, hayranına Türkçe öğretiyor!

Kerem Bürsin aşkı, hayranına Türkçe öğretiyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkek ve kadın oyuncularımızın tüm dünyaya yayılmış ünleri bizleri şaşırtıcı olaylarla karşılaştırmaya devam ediyor. Bunlardan en sonuncusu Kerem Bürsin’le yaşandı.

Bugüne kadar pek çok dizide rol almasına rağmen Sen Çal Kapımı ile adını tüm dünyaya duyuran Kerem Bürsin’in hayranları şaşırtıcı işlere imza atıyor. Yakışıklı oyuncunun bir hayranı son olarak ilginç bir paylaşım yaptı.

Kerem Bürsin’in Makedonyalı bir hayranı, ünlü oyuncuya olan sevgisi nedeniyle Türkçe öğrenmeye başladığını sosyal medya hesabından paylaştı. Makedonyalı hayran paylaşımında şöyle yazdı: “@KeremBursin sensin benim büyük motivasyonum ve esin Türkçe öğrenmeye devam etmem.. Sana benim aile parçası hissediyorum… Çok seni seviyorum ama gibi kardeş ve arkadaş.. Öpüyorum sene”

Kerem Bürsin’in Meksikalı hayranları sık sık hayran oldukları oyuncu adına dikkat çekecek işlere imza atıyor. Hayranları daha önce Kerem Bürsin’in doğum gününde Meksika’nın başkentindeki en işlek yerlerdeki billboard’larda ilan vermiş ve oyuncunun doğum gününü kutlamıştı.

Bürsin’in Meksikalı hayranları kısa süre önce de büyük bir meydan okuma başlatmıştı. Buna göre Twitter’daki KeremBursinMex hesabının takipçi sayısı 15 Şubat’a kadar 21 bine ulaşması gerekiyordu. Eğer bu tarihe kadar bu rakama ulaşılabilirse Meksikalı hayranları ihtiyaç sahibi bir çocuğa Kerem Bürsin adına bir tablet hediye edecekti.

Bu arada Bürsin ve Erçel yurt dışında ilgi çekmeye devam ediyor. Çift, şu sıralar İtalya’ya gitmeye hazırlanıyor. Daha önce farklı dizilerde rol almalarına karşılık, Sen Çal Kapımı ile dünya çapında hatırı sayılır bir üne kavuşan ikiliye farklı ülkelerden davetler de geldiği anlaşılıyor.