Ana sayfa Dizi Haberleri Efsaneler de ölür, Yasak Elma dizisinde bir efsaneye veda vakti!

Efsaneler de ölür, Yasak Elma dizisinde bir efsaneye veda vakti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi şaşırtmaya devam ediyor. Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde üst üste ayrılıklar ile hikaye daha da ilginç bir hale getirilmeye çalışılıyor.

Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya’nın ardından bu sefer de Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin ayrılacağının ortaya çıkması herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.Dizinin ana karakteri olan Şahika, çok başarılı performans ortaya koyan Nesrin Cavadzade ile adeta bir dizi efsanesine dönüştü.

Entrikanın kraliçesi olan Şahika’nın öleceği ile ilgili haberlerin sorulması üzerine Nesrin Cavadzade, “Efsaneler ölmez” diyerek gülümsetti. Oyuncu hikaye gereği karakterin ölerek ayrılacağına da duyurdu.

Efsaneler de ölür, Yasak Elma dizisinde bir efsaneye veda vakti! 7

Yani bu ölümün ardında bir senaryo hilesi var mı, diye soranlar için Nesrin Cavadzade’nin sözleri, bir hile olmadığı, karakterin ayrıldığı gerçeğini ortaya koydu.

Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri 109. bölümde ölecek. Cenaze töreninden ilk görüntü de yayınlandı. Barış Kılıç’ın Kaya karakteri ile katıldığı diziden ayrılan Cavadzade, yakında sürprizlerle yeniden hayranlarının karşısında olacağını söyleyerek de heyecanı artırdı.

İşte 3 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin 109. bölümünden 1.fragman: