Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, Şahika öldü diyor ama Yasak Elma izleyicileri ikna olmadı!

Nesrin Cavadzade, Şahika öldü diyor ama Yasak Elma izleyicileri ikna olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmaya hazırlanan Yasak Elma dizisinin 109. yeni bölümünde Şahika karakterinin cenaze töreni tüm izleyicilere burukluk yaşatacak. Nesrin Cavadzade’nin de doğruladığı üzere karakter senaryo gereği diziye veda ediyor. Ancak Yasak Elma hayranları bu duruma inanmıyor.

Birçok dizi hayranı sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bunun yine bir senaryo hilesi olduğunu düşündüklerini ifade ediyorlar. “Bence bir gün Şahika geri gelecek, çünkü ben inanıyorum ki Şahika ölmedi” diye yorum bırakan dizi hayranları, sosyal medyada benzer ifadelerle birçok paylaşımda bulundu. Şahika’nın intikam olsun diye kendini herkese öldü göstermeye çalıştığını düşünenler de var.

Nesrin Cavadzade, basın ile röportajında karakterin senaryo gereği öleceğini söyledi ama fazla konuşmak da istemedi. Oyuncu, “Senaryonun gerektirdiği şekilde bir yolculuğu oldu karakterin. Senaryonun gerektirdiği yerde gerektirdiği şekilde veda ediyor” diyerek net bir ifade kullandı. Ama “Efsaneler ölmez” diyerek de akılları kurcalayan bir espri yaptı. Yani hala Şahika meselesi bir kapalı kutu görünümünde. İzleyiciler, Şahika’nın ölmesini istemiyor ve bu nedenle de karakterin ayrıldığına inanmıyor.

“Efsaneler ölmez” diyen Nesrin Cavadzade’nin bu sözünü tekrarlayan Yasak Elma hayranları, bunun bir mesaj olduğunu da düşünüyor. “Böyle olmamalıydı, Şahika bu kadar kolay ölmemeliydi. Kötüydü ama yine üzüldüm” diyen dizi hayranları, karakterin ölümünün bile şaşalı olması gerektiğini ifade eden yorumlarda bulundu.

“İnşallah Şahika numara çeviriyordur” diyen Yasak Elma’nın sıkı takipçileri, 109. yeni bölümü heyecan ve büyük bir merakla bekliyor.