Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi 13. bölümü öncesi bilmeniz gerekenler

Ege’nin Hamsisi 13. bölümü öncesi bilmeniz gerekenler

tarafından ker_def

Ege’nin Hamsisi’nin 13. Bölümü, birbirinden keyifli, eğlenceli olduğu kadar heyecanlı ve hüzünlü sahneleriyle de dikkat çekerek ilgi odağı olacak. Dizinin 15 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak 13. Bölümündeki tokat sahnesi geceye damgasını vuracak.

Kendi restoranında işe aldığı müstakbel damadı Deniz’e, muhlama tariflerini ve yapılışını sosyal medyada paylaştığı için çok kızan Şevket, öfke patlaması yaşar… Karadenizli Firtuna Şevket, sokak ortasında kendisine engel olamayarak müstakbel damadına fırtına gibi bir tokat atar. Sinirlenince öfkesini kontrol edemeyen Karadenizli Şevket’in bu hareketi herkesi şok eder… Sevdiği kızın ve ailesinin önünde müstakbel kayınpederinden tokat yiyen Deniz’i annesi Melahat çok zor sakinleştirir…

Ege'nin Hamsisi 13. bölümü öncesi bilmeniz gerekenler 7

Tokat krizi hem genç aşıkları hem de Çınar ve Gerginoğlu ailelerini geriye dönüşü olmayan bir noktaya mı sürükleyecek? Mutlu bir birlikteliğe doğru emin adımlarla ilerleyen aşıklar birbirine kavuşabilecek mi? İlk günden itibaren geçinemeyen, aralarındaki husumet mahkemelere bile taşınan, ancak son zamanlarda aralarında dostluk rüzgarları esen Firtuna Şevket ve Meloş köprüleri atacak mı?

Ege’nin Hamsisi’nin 13. Bölümü, birbirinden heyecanlı sahneleriyle soluksuz izlenecek…

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.