Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisini izleyenler, o sahneye takılıp kaldı! Demet Evgar ve Ceren Moray’a övgüler yağdı…

Avlu dizisini izleyenler, o sahneye takılıp kaldı! Demet Evgar ve Ceren Moray’a övgüler yağdı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Avlu dizisi 15. bölümü, dün akşam ekrana geldi.

Dizinin sosyal medyada en çok konuşulan ve dikkat çeken sahnesi, kütüphanede ders çalışan Azra ile Deniz arasında geçen konuşma oldu.

Öğretmenine aşık olan, dışarı çıkma umudu doğan ve okulunu bitirmeye çalışan Azra, cezaevinde ağırlığını korusa da olaylara daha farklı bakmaya başladı.

Deniz, kızının öldürülmesinden sonra bambaşka birine dönüşürken, Azra da geçtiğimiz sezon başlarında izlediğimiz Azra’dan bambaşka bir hale doğru değişmeye başladı.

Avlu dizisini izleyenler, o sahneye takılıp kaldı! Demet Evgar ve Ceren Moray'a övgüler yağdı... 7

Azra’nın daha duygusal ve kırılmalar yaşadığı anlar, izleyicinin de dikkatini çekiyor.

Onu en iyi anlayan, içini en iyi gören kişi ise Deniz.

Her ne kadar zaman zaman aralarında fikir ayrılıkları yaşansa ve Azra, Deniz’in masum bir kadından, cinayet işlemeyi düşünecek birine dönüşmesini endişeyle izlese de ikili arasında başka bir duygusal bağ yaşanıyor.

Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oynadıkları Azra ve Deniz’in, dün akşam yayınlanan bölümde aralarında geçen bir konuşma, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Deniz, Azra’nın içini nasıl gördüğünü ve aralarındaki bağı anlatırken, Azra ilk kez göz yaşlarını tutamıyor ve Deniz’e sarılıyor.

İşte bu sahne, dizinin takipçilerini hayli heyecanlandırdı. Duygusal sahneyle ilgili sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.

İşte o sahne:

İzleyicilerin sahneye yorumları: