Ana sayfa Dizi Fragmanları Ege’nin Hamsisi 22.Bölüm 2.Fragmanı İzle! Sığacık’ta düğün hazırlıkları!

Ege’nin Hamsisi 22.Bölüm 2.Fragmanı İzle! Sığacık’ta düğün hazırlıkları!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Ege’nin Hamsisi dizisinin yeni bölümü merakla beklenmekte. Ege’nin Hamsisi’nin 22. Bölümü, 24 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında. Reytinglerinin düşmesi nedeniyle yayından kaldırılması kararı alınan Ege’nin Hamsisi dizisinin yeni bölümünde yine eğlence dolu anlar yaşanacak.

Dizinin 22. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz. Dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Sığacık’ta Rehine Krizi!

Horoz Ağa’yı Kurtarma Operasyonu!

Sığacık’ta Düğün Hazırlıkları Başlıyor…

Almancı Nuri ve Fikret’ten Büyük Jest!

Ekranların en renkli, en eğlenceli, en sıcak aile dizisi “Ege’nin Hamsisi”, soğuk kış akşamında izleyenlerin içini ısıtacak, macera, hüzün ve kahkaha dolu bir bölümle TRT 1’de yayınlanıyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Peker Açıkalın, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Buse Meral, Celal Öztürk, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 24 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 22. Bölüm özeti ise şöyle:

“Horoz Ağa Kubat’ın peşindeki adamlar, alacaklarını tahsil edebilmek için önce Ayşa ve Derya’yı sonra da Melahat’i rehin alırlar. Dayısıyla birlikte eve geldiğinde şoka giren Deniz, büyük bir kurtarma operasyonu başlatır. Operasyona Melahat’i eve bırakan Şevket de katılır.

Evdeki adamlarla rehine pazarlığı kızışınca Kubat onları serbest bırakmaları karşısında gidip teslim olur. Adamlar rehineleri serbest bırakıp Kubat’ı alıp giderler. Bu kez Kubat’ı kurtarmak için düzenlenen operasyona, tüm kasaba halkı da katılır. Operasyon başarılı bir şekilde sona erer ve Kubat kurtulur.

Bütün bu yaşananların ardından artık geçmişine sünger çektiğini belirtip iş arayan kardeşine yine Melahat sahip çıkar ve onu restoranına garson olarak alır.

Bu arada Rize’ye taşınıp orada çalışma konusunda Zeynep’e baskı yapan Deniz, ona babasının amansız bir hastalığa yakalandığını söyler. Zeynep gözyaşlarına boğulur ve adeta yıkılır. Babasına gider sarılır, üzüntüden kahrolur. Şevket ve Ömer onun bu haline anlam veremezken, gerçek kısa sürede ortaya çıkar. Ömer, babasının basit bir göz hastalığı olduğunu ve hastaneye o yüzden gittiğini açıklar. Zeynep mutluluktan havalara uçar. Bu güzel haberi Melahat ve Deniz’le de paylaşır.

Şevket, bütün bu olanları öğrendikten sonra sırf kendisini mutlu edebilmek için Rize’ye taşınmak isteyen müstakbel damadını affeder. Sığacık’ta yeniden düğün hazırlıkları başlar…

Öte yandan resmi olarak evlat edinmenin zorlu ve uzun bir süreç aldığını öğrenen Fikret ve Almancı Nuri, Suriyeli kimsesiz çocuklara ‘koruyucu aile’ olmaya karar verirler. Ölü sezonda olduklarından otellerini çok sayıda kimsesiz çocuğa yuva olarak açıp onlara aile sıcaklığını yaşatırlar…”

EGE’NİN HAMSİSİ (TRT 1)

YAYIN TARİHİ: 24 Aralık Pazartesi 20.00

YAPIMCI: Köprü Film-Ferhat Eşsiz

YÖNETMEN: Ufuk Hakan Eren

SENARYO: Tayfun Güneyer

OYUNCULAR: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Hakan Bilgin, Peker Açıkalın, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Buse Meral, Celal Öztürk, Uğur Demirpehlivan, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal…

MÜZİKLER: Kalan Müzik