Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde izleyicinin gözünden kaçan ilginç detay!

Ege’nin Hamsisi dizisinde izleyicinin gözünden kaçan ilginç detay!

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisinde anne ve kızı birlikte rol alıyor.

Sanat dünyasının sevilen ikilisi, anne-kız oyuncular Uğur-Eylül Demirpehlivan, TRT 1’in sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi’nde buluştu.

İlk bölümden itibaren reyting rekorları kıran ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nde, Uğur Demirpehlivan eşiyle birlikte bir çay bahçesi işleten Sevim Üzüm, Eylül Demirpehlivan ise Enginar Kalbi restoranını işleten Melahat’in yardımcısı, sağ kolu Zehra’yı canlandırıyor.

“İLK KEZ ANNE-KIZ AYNI DİZİDE BİRARAYA GELDİK”

Anne-kız olarak ilk kez bir dizide bir araya geldiklerini belirten Uğur Demirpehlivan, “Eylül ile aynı sette buluşmak tamamen tesadüf oldu. Benim sinema filmi çekimlerim vardı. Ben Eylül’den sonra dahil oldum projeye. Ama gerçekten muhteşem bir iş. Hem senaryo, hem oyuncular, hem de mekanlar mükemmel. Yapımcımız, yönetmenimiz tüm ekibimizle birlikte öyle güzel bir sinerji yakaladık ki bu reytinglere de yansıdı. Herkes çok mutlu bu sette. Mutluluk başarıyı da getiriyor.” diyor.

“AYNI DİZİDE OYNUYORUZ AMA GÖRÜŞEMİYORUZ”

Ege'nin Hamsisi dizisinde izleyicinin gözünden kaçan ilginç detay! 7

Sevim Üzüm’ün, çocukluk arkadaşı olmasına rağmen yıllar önce gelinlik konusu yüzünden küstüğü Melahat’i hiç affetmediğini ve sürekli kıskanıp laf sokuşturduğunu belirten Uğur Demirpehlivan şunları söylüyor: “Sevim aslında çok sempatik, sevgi dolu bir anne. Ancak kendisinden daha güçlü, sağduyulu, başarılı ve çekici Melahat’i çok kıskanıyor. Ayrıca meraklı ve dedikoduyu da çok seviyor. Onun haberi olmadan mahalleden kuş uçsa ve o duymasa kahrından mahvoluyor. Adeta mahallenin muhtarı gibi ama çok sevimli. Kızım Eylül de Melahat’in yardımcısı Zehra’yı canlandırıyor. Sette çok fazla görüşme imkanımız olmuyor. Hatta çekim saatlerimiz uymadığı için ben dizideki kızım Eda’yı canlandıran Ceyda Saltadal’la daha çok görüşüyorum. Eylül ise setleri genellikle birlikte olduğundan İclal Aydın’la hep bir arada. Geçen gün takıldım ona, senin yeni annen İclal oldu, birlikte bir yemek yiyelim, kahve içelim diye. Aynı dizide oynuyoruz ama görüşemiyoruz.”

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Tiyatro eğitiminin ardından şu anda oyunculuk yüksek lisansı yapan Eylül Demirpehlivan ise dizide, Melahat’in yardımcılığını yapan ve onun oğlu Deniz’e (Uraz Kaygılaroğlu) platonik aşık olan Zehra’yı canlandırıyor.

Demirpehlivan, “Zehra, Deniz’e olan aşkını yıllarca içinde taşımış. O askerden geldiğinde de bu aşk iyice kıvılcımlandı. Ancak Deniz onu kardeşi gibi görüyor. Bu karşılıksız aşk Zehra’yı çok üzecek ancak hayat, altın kalpli bu genç kıza yeni sürprizler hazırlayacak, birlikte izleyip göreceğiz’ diyor.