Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi’nde heyecan dorukta! Deniz, Zeynep’e evlenme teklif ediyor…

Ege’nin Hamsisi’nde heyecan dorukta! Deniz, Zeynep’e evlenme teklif ediyor…

tarafından zk zk
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi, bu hafta hem güldüren hem de hüzünlendiren birbirinden heyecanlı sahneleriyle yine ilgi odağı olacak.

Deniz, Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor

Dizinin 1 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak 11. Bölümünde, Egeli Deniz, aşık olduğu Karadenizli Zeynep’e evlenme teklif edecek. Sevdiği gencin yurtdışından aldığı iş teklifini bilen ve onun kariyerine engel olmak istemeyen Zeynep, bu teklife ne cevap verecek?

Firtuna Şevket Karadeniz’e Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Ege’den memleketine, Karadeniz’e geri dönme planları yapan Firtuna Şevket, sevgili kızı Zeynep’in evlenme teklifine nasıl bakacak?

Almancı Nuri, Fikret Hala’nın Elinden Kurtulabilecek mi?

Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret hala intikam kılıçlarını kuşanır. Almancı Nuri’nin Sığacık’ta kaçabileceği tek yer mavi Ege sularıdır. Nişanlısı Erica ile sakin şehirde huzur planları yapan Nuri, Fikret’in elinden kurtulabilecek mi?

Melahat’ın, mahkemede Şevket’i affettiğini ve davadan vazgeçtiğini söylemesi yeterli olmasa da Sığacıklılar mahkeme salonuna girip, Şevket’i affettiklerini söyleyince; hakim, davayı düşürür.

Melahat’ın jesti karşısında o’na bir iyilik borcu olduğunu düşünen Şevket, Melahat’ın işlerinin azaldığını görünce, vicdan azabı çekmeye başlar ve dükkanını kapatıp köyüne dönmeye karar verir.

Deniz’in, bir kez daha Londra’daki inşaat şirketinden çok iyi bir teklif aldığını öğrenen Zeynep, onun kariyerine engel olduğunu düşünüp Rize’ye yapılacak çok büyük bir inşaat projesinden çok iyi bir teklif aldığını, en kısa zamanda babasıyla birlikte köye geri döneceğini söyler.

Bu ani ayrılık kararı Deniz için büyük yıkım olur ve  Zeynep’e evlenme teklif eder.

Fikret, eski nişanlısı Almancı Nuri’nin, Sığacık’dan küçük bir otel aldığını ve bundan sonra Alman nişanlısı Erica ile birlikte buraya yerleştiğini öğrenince intikam planları yapmaya başlar.

İbo, Bekir, Eşref ve Bekir,  define avcılığına soyunurlar; kahramanlarımız, definenin gömülü olduğu yeri kazmaya giderler. Hatçe, kocası İbo’nun telefon konuşmasını gizli gizli dinlerken, defineyi “defile” olarak anlayınca işler karışır…”

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme alıyor.

Ege’nin Hamsisi 11. Bölümü, 1 Ekim Pazartesi saat 20.00’de TRT 1’de