Ana sayfa Sosyal Medya Eğer inancınızı yitirme noktasında iseniz Burcu Kara’ya kulak verin!

Eğer inancınızı yitirme noktasında iseniz Burcu Kara’ya kulak verin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Kara, sosyal mesajlarıyla meslektaşları arasında takipçilerine yol gösteren bir kimliğe sahip. Youtube’da açtığı kanalla bilgilendirme noktasında önemli detaylar sunan Burcu Kara, ekranda bir dizi projesiyle olmasa bile dijital çağı yakalayan isimlerden.

Burcu Kara, instagram hesabından yaptığı paylaşımla vazgeçtiği, ‘bitti, yeter’ dediği anlar yaşadığını belirtti ve bu durumda olan kişilere bazı tavsiyeler verdi.

Hayatın insanlara bir hediye olduğunu belirten Burcu Kara, şu ifadeleri paylaştı:

Hic vazgectiginiz oldu mu her seyden?Hic bitti dediğiniz,yeter dediğiniz,olmuyor dediğiniz,inancınızı yitirdiğiniz her seye,hepsi yalanmış deyip güveninizin bittiği herkese? Benim oldu.Hem de bir kac kez. Hayatın bize bir hediye olduğunu unuttuğum bir kaç dönem.Çok sevdiğim dostum @uzm.psk.evrenmorgul ‘ün yaşam sevgisiyle ilgili paylaşımındaki şahane hikayeye bayıldım. Ölüm cezası verilen Sokrates’i bir öğrencisi elinde sazıyla ziyarete gitmis. Sokrates öğrencisine evlat bana da öğretsene şu sazı çalmayı deyince öğrencisi şaşırıp,aman hocam demis. Siz yarın ölüceksiniz, saz çalmayı öğrenip ne yapacaksınız? O da iyi ya işte evlat demis,güzellik saz çalmakta değil,onu öğrenmekte. Yarın öleceğini bile bile bu nasıl bir yaşama sevgisi. Bizim derdimiz ölümden de büyük olabilir mi?Sen bırakırsan asıl her sey bırakır seni.Öyle değil mi? Yapacak her sey bitti mi,dikilecek her cicek? Gidilecek her yer,selam verilecek herkes?Tüm kuşlar sustu mu,ağaçların hepsi soldu mu,güneş battı da çıkmadı mı,hayır!. Pekiz saz çalmayı öğrendiniz mi??O zaman? (Not:Herkes kendine iyi gelen,sevgi dolu bir psikolog takip etmeli şu fani dünyada??)

Eğer inancınızı yitirme noktasında iseniz Burcu Kara'ya kulak verin! 7