Ana sayfa Sosyal Medya Ego dizisi ile Rüya Helin Demirbulut’un kariyer sıçraması başladı!

Ego dizisi ile Rüya Helin Demirbulut’un kariyer sıçraması başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkeğe Güven Olmaz ismi ile yayınlanan ve EGO kısaltması ile konuşulan Fox TV dizisinde işler fazlasıyla karışıyor. Dizinin hikayesine yönelik olarak izleyici ilgisinin de yüksek seviyede olması, projenin devamı için anlamlı bir desteği ifade ediyor.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi yıllar sonra yeniden başrolde buluştu ve onların enerjisi ile güçlü uyumu izleyici kitlesini de yine ekrana taşıdı. İki başrol oyuncusunun öne çıkan performanslarının yanı sıra Rüya Helin Demirbulut için de EGO dizisinin anlamı her geçen hafta daha da artıyor.

Ego dizisi ile Rüya Helin Demirbulut'un kariyer sıçraması başladı! 8

Elif karakterinin hikaye içinde yaşadıkları aslında ekran başına geçen kadın izleyicilerin büyük dersler almasına neden olacak türden… Elif karakteri, nişanlısı ile evlilik düşü kurarken araya giren Sibel’in oyunları karşısında kendisine yakışmayacak adımlar attı.

Elif karakterinin 7. bölümde hikayenin ilerleyen safhasında çok fazla ön planda olacağının işaretleri verildi. Senaristler bu karakter üzerinden Rüya Helin Demirbulut’u dizinin kilit noktasına yerleştirmiş oldu.

Elif karakteri fragmana yansıyan görüntülerde şunları söylüyor: “Ben artık eski Elif değilim. Kader bana yakışmayacak şeyler yaptım ki, sevmediğim bir adamla birlikteyim.”

Dizinin 7. yeni bölümünde Sibel ile Erhan’ın düğününde hamile olduğunu söyleyerek ortalığı karıştıran Elif, bakalım bu düğün engel olabilecek mi?

Sibel, Elif’in açıklamasına inanıp da Erhan’ın ileride baba olacağı düşüncesi ile imza atmaktan vazgeçecek mi?

Dizinin hikayesinde iki kadın arasında yaşanan müthiş rekabeti izlemeye başlayacak olan dizi hayranları, EGO’daki olayların kendi hayatlarına yansımalarına da odaklanacaktır.

Ego dizisi ile Rüya Helin Demirbulut'un kariyer sıçraması başladı! 9

Birçok kadın dizi hayranının hem Sibel hem de Elif karakterinin yaptıklarına bakarak önemli deneyimler elde ettiği ve onların durumu ile empati yaptığı biliniyor.

İşte EGO dizisinin hayata yansıyan ve kadın izleyicilere kendilerini sorgulatan bu tür olayları, dizinin ilgi görmesinin de ana nedenlerinden birisi olarak gözüküyor.

İşte bu noktada kilit karakterde yer alan Rüya Helin Demirbulut, kendi kariyeri açısından çok iyi bir yükseliş fırsatı yakaladı. Şimdiye kadar ki performansı ile de bu fırsatı iyi kullandığını ortaya koyan genç oyuncu, sosyal medyada da gündem olmaya başladı.