Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Koç hayranları için Taş Kağıt Makas dizisinin anlamı çok farklı olacak!

Ekin Koç hayranları için Taş Kağıt Makas dizisinin anlamı çok farklı olacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yeni dizisi, “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” için geri sayım başladı. İlk bölümün yayınlanacağı tarihin açıklandığı yeni tanıtım filmi izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” isimli yeni dizi seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle her çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı.

Daha yayına girmeden oyuncu kadrosu ve tanıtım filmleri ile merak uyandıran dizide, masum bir delikanlı olan Umut’un (Ekin Koç) babasını kurtarmak için düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı ekrana gelecek.

1992 yılında Antalya’da dünyaya Ekin Koç, son dönemin en iyi çıkış yapan erkek oyuncularından birisi olarak biliniyor. 2013 yılından bu yana dizi setlerinde görmekte olduğumuz Ekin Koç, ilk olarak Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizideki Kıvanç rolü ile dikkat çekmişti.

Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Hayat Sırları ve Bozkır isimli diziler genç oyuncunun iyi deneyimler yaşadığı projeler olarak öne çıkıyor.

Ekin Koç hayranları için Taş Kağıt Makas dizisinin anlamı çok farklı olacak! 7

Ekin Koç, kariyer yolculuğunda asıl büyük çıkışını ise son 4 yıllık süreçte gerçekleştirdi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Ahmed Sencer rolünün oyuncuya bu büyük sıçramada çok yardımcı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ardından Üç Kuruş isimli dizide de Efe rolü ile başarılı bir iş çıkartan oyuncu, şimdi de Taş Kağıt Makas isimli yeni dizinin erkek başrolü olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni dizinin oyuncunun hayran kitlesi açısından büyük kariyer çıkışını devam ettirme konusunda çok önemli bir proje olarak görüldüğünü belirtelim. Bu nedenle de çarşamba rekabetinde Taş Kağıt Makas dizisinin elde edeceği reytingler çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, hatırlamak ile unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

Ünlüler geçidine dönüşen dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi usta isimler yer alıyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu isimli yeni dizi, 28 Şubat tarihinden itibaren her çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanacak.