Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Koç’un yeni dizisi olan Taş, Kağıt, Makas adalete olan özleme vurgu yapacak!

Ekin Koç’un yeni dizisi olan Taş, Kağıt, Makas adalete olan özleme vurgu yapacak!

tarafından ker_def

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek dizisi “Taş, Kağıt, Makas’ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu netleştikten sonra okuma provalarına geçildi.

Haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu, adaletsizliğin sorgulandığı sürükleyici bir hikayeyi izleyici ile buluşturacak olan dizinin oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler bulunuyor.

Ekin Koç, 2024 yılında çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak. Yeni dizinin erkek başrolü olan Ekin Koç, en son 2021-2022 sezonunda Üç Kuruş isimli dizide yer almıştı. Daha sonra sinema ve dijital dizilerde izlediğimiz Ekin Koç’un yeniden televizyon dizilerine dönüş kararı alması hayranlarını memnun etti.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip gibi başarılı isimlerin kadroda yer aldığı dizinin okuma provası ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş‘in kaleme aldığı “Taş Kağıt Makas” dizisi, gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un (Ekin Koç), düzenin gerçek sahiplerine karşı babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşıyla ekrana gelecek.

Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan dizide Umut karakterine hayat veren Ekin Koç, ilk kez bir hipertimezi (sıradışı hafıza yeteneği) hastasına hayat verecek.

Umut’un olağanüstü hafıza yeteneğiyle adalet arayışını sürdüreceği “Taş Kağıt Makas” yakında Kanal D’de…