Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz, partneri Sevda Erginci’nin bakın hangi özelliğini takdir etti!

Ekin Mert Daymaz, partneri Sevda Erginci’nin bakın hangi özelliğini takdir etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci ile Seni Kalbime Sakladım dizisinde partner olan Ekin Mert Daymaz, işin çok güzel gittiğini ve bu nedenle de mutlu olduğunu söyledi. Seni Kalbime Sakladım dizisinin yayından kaldırılacağına yönelik bilgiler ortaya çıkmıştı. Ekin Mert Daymaz ise röportajında mutluluğunu işinin iyi gitmesine bağladı. Röportaj sonrasında ise oyuncunun sosyal medya hesabından “Neden? Sebep? İnanın bilmiyorum” şeklinde açıklama yapması da dikkatleri çekti.

Oyuncu, partneri Sevda Erginci ile de çok iyi bir uyum yakaladıklarını belitti. “Dizi çok güzel gidiyor” diye konuşan oyuncu, sette de her şeyin iyi gittiğine değindi. Ancak röportajdaki bu mutlu ifadeler, final kararının netleşmesi ile birlikte yerini üzüntüye bıraktı.

Ekin Mert Daymaz, partneri Sevda Erginci'nin bakın hangi özelliğini takdir etti! 8

Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz’ın iyi bir uyum yakaladıkları yönünde sosyal medyada yer alan binlerce yorumun haklılığı sahnelerde de kendisini göstermişti.

Ekin Mert Daymaz da çok iyi bir partnerlik süreci geçirdiklerini açıkladı. Oyuncu, “Set çok güzel, çok güzel bir kimyamız var. İşe yansıdığını düşünüyorum” açıklamasında bulundu. Sokakta hayranlarından yoğun bir ilgi gören oyuncu, bu duyguyu uzun süredir yaşadığını ve bu duyguyu yaşamanın da keyifli olduğunu ifade etti.

Ekin Mert Daymaz, partneri Sevda Erginci'nin bakın hangi özelliğini takdir etti! 9

Ekin Mert Daymaz ile Sevda Erginci arasındaki boy farkı ise 33 santim. Bu durum Erginci’nin sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile yeniden gündem oldu. Partneri ile takoz üzerine çıkarak fotoğraf çektirmek zorunda kalan Sevda Erginci, röportajında ise yapımcıların sürekli kendisini uzun boylu partnerlerle bir araya getirmesini esprili bir sözle eleştirmişti.

Ekin Mert Daymaz boy farkı konusunda sorulan sorular üzerine, “Herkesin hoşuna gitti, bence de çok güzel oldu” diyerek partnerinin yaptığı takoz üzerine çıkıp poz verdiği anlardan bahsetti.

Sevda Erginci’nin kendisi ile barışık olduğunun altını çizen oyuncu, dizinin böyle devam etmesini de diledi. Ancak bu dilek yerine gelmeyecek. Çünkü Seni Kalbime Sakladım dizisi önümüzdeki hatfa 7. bölümü ile birlikte final yapacak.

Seni Kalbime Sakladım dizisinden sonra yer alabileceği bazı projeler olduğunu ve görüşmeler de yaptığını anlatan oyuncu, çeşitli projeler için temaslarının sürdüğünü sözlerine ekledi.