Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci keşke partneri Ekin Mert Daymaz için o sözleri söylemeseydi!

Sevda Erginci keşke partneri Ekin Mert Daymaz için o sözleri söylemeseydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seni Kalbime Sakladım dizisinde Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz partnerliği kısa sürdü. TRT1’in herkesi şaşırtan erken final kararı sonrasında dizi 7. bölümü ile birlikte ekrana veda etti. Romantik komedi hikayesi seven dizi hayranları, reytinglerin düşük olması nedeniyle dizinin bitirildiği düşüncesine sahip. Ancak Sevda Erginci’nin partneri Ekin Mert Daymaz’ı sosyal medyada takipten çıkması ve sonrasında yaptığı açıklama kafaları daha da fazla karıştırdı.

Dizilerin başladığını ve bittiğini ifade eden oyuncunun partneri Ekin Mert Daymaz’ı sosyal medyadan takipten çıkması ve bunun normal bir durum olduğunu söylemesi kabul edilebilir bir şey. Ancak Sevda Erginci durumu kurtarmak isterken söylediği bazı sözler ile sette aralarının pek de iyi olmadığına işaret ediyor. Bu durum da dizinin erken final ile bitirilmesinin altında başrol ikilisinden kaynaklanmış sorunlar olabileceği düşüncesini akla getirdi.

Sevda Erginci keşke partneri Ekin Mert Daymaz için o sözleri söylemeseydi! 7

Ekin Mert Daymaz ile iyi bir uyum yakalayamadıklarını da itiraf eden Sevda Erginci, partnerini sosyal medyadan takipten çıkmasıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“Sonuçta kimi hayatımdan çıkartacağıma ya da kimi hayatımda tutacağıma sadece ben karar veririm. Kötü bir durum da yok ortada, açıklamak istediğim bir şey de değil. İnsanız sonuçta bir sürü şey yaşıyoruz. Kavga ediyorsun, bir şeyini sevmiyorsun, anlaşamıyorsun, sonra başka bir şey oluyor. Bir şey anlatmak istemiyorum.”

Sevda Erginci ile Ekin Mert Daymaz arasında dizi setinde ne yaşandığı da oyuncunun bu sözlerinden sonra daha da çok merak uyandırdı. İkilinin arasında yaşananlar ileride daha büyük bir sıkıntıya yol açabilir miydi ve bu yüzden mi reytingler de bahane edilerek dizi erken final yaptı?

Sevda Erginci’nin partneri için söylediği sözler aslında erken final için düşük reytinglerin tek gerekçe olmayabileceğini de gösteriyor.