Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci bir dizisinin bitmesine hiç bu kadar üzülmemişti! Peki neden? İşte Seni Kalbime Sakladım gerçeği!

Sevda Erginci bir dizisinin bitmesine hiç bu kadar üzülmemişti! Peki neden? İşte Seni Kalbime Sakladım gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kamu yayıncısı TRT1’de erken final yapma şanssızlığı yaşayan ilk dizi olan Seni Kalbime Sakladım, geçtiğimiz hafta izleyicilerine veda etti. Dizinin hayranları ise bu kadar kısa sürede TRT1’in Seni Kalbime Sakladım dizisinden vazgeçmesini bir türlü anlayamadı. Daha önce düşük reytingler alan birçok diziye katlanan TRT1, neden Seni Kalbime Sakladım dizisinin daha uzun süre devam etmesine izin vermedi? İşte bu soru akıllarda duruyor ve bundan sonraki yapımlarda da izleyiciler TRT1’in özel kanallar gibi kısa sürede dizileri bitirebileceği düşüncesiyle ekran başına geçecektir.

Ekin Mert Daymaz ile birlikte başrolde yer alan Sevda Erginci ise dizinin bitmesinin ardından dinlenme sürecine geçti. Oyuncu, bugüne kadar hep dram projelerinde yer almıştı ve romantik komedi dizisinin kendisini çok iyi geldiğini söylemişti. Ancak bu yeni dönem Sevda Erginci için kısa süreli oldu. Şimdi gelen yeni teklifleri değerlendirmekte olan oyuncu, kısa tatiller yaparak da dinlenme sürecine geçti.

Dizinin zamansız bir şeklide bitirilen dizinin ardından Sevda Erginci de büyük bir şok yaşadığını kabul etti. Bu duruma çok üzülen oyuncu, “Hiç beklemiyorduk. Öyle bir yere de gitmiyordu aslında ama yapacak bir şey yok. Bitmiş bir şeyin üzerine daha fazla konuşmanın anlamı yok. Ama çok üzüldük ve şok olduk” diye konuştu.

Sevda Erginci bir dizisinin bitmesine hiç bu kadar üzülmemişti! Peki neden? İşte Seni Kalbime Sakladım gerçeği! 7

Sevda Erginci’nin dizinin erken vedasına üzülmesinin altında yatan neden ise duygusal bir bağ kurmuş olmasıydı. Daha önce de benzer durumlarla karşılaştığını belirten oyuncu, “Duygusal da bağ kurduğumuz bir işti. Çok iyi bir ekiptik, hepimiz çok iyi anlaşıyorduk, hepimiz sette çok mutluyduk. Ben öyle bir yerden büyük hayal kırıklığı yaşadık. Profesyonel baktığımızda eninde sonunda bitiyor” dedi.

Elkızı isimli diziyle de geçtiğimiz sezonun başında Fox TV ekranında yine bir dram hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, bu dizinin de beklenenden daha kısa sürede bitirilmesinin üzüntüsünü yaşamıştı.

Üst üste bir sezon içinde 2 dizisinin erken final yapması ile çok üzülen Sevda Erginci, bu sonuç nedeniyle kendisine bir pay çıkartmadığını ifade etti. Oyuncu, “Öyle bir şey yok artık, ben sorumluluğu üstüme almıyorum. Bir sürü etken şey var. Senaryosu var, yönetmen var. Bir sürü etken var” dedi.

Kendini şanssız bir noktada görmediğini ifade eden Sevda Erginci, içinde bulunmaktan çok mutlu olduğu bir dizi olması nedeniyle Seni Kalbime Sakladım’ın erken final yapmasının hayal kırıklığını yaşadığını anlattı.

Sevda Erginci, kendisine yeni teklifler geldiğini ama kafasında netleşen bir proje olmadığını anlattı. Oyuncu, dinlenmeye devam edeceğini belirtti.