Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi erken final yapan Ekin Mert Daymaz kendini spora verdi!..

Dizisi erken final yapan Ekin Mert Daymaz kendini spora verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Ekin Mert Daymaz en son  TRT1 ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Seni Kalbime Sakladım’la ekrana geldi. Dizide oyuncuya başrolde Sevda Erginci eşlik etti.

Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisi yaz döneminin en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak öne çıktı. Naif bir hikayesi bulunan ve romantik komedi dizisi bekleyenleri de ilk başta tatmin eden Seni Kalbime Sakladım son bölümleriyle beklenen ilgiyi görmeyince kanal tarafından final kararı alındı.

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz final sonrası kendini spora verdi. Sosyal medyada sık sık spor yaptığı anlardan görüntüler paylaşan oyuncu son paylaşımına da, “Egzersiz tamamlandı!” notunu düştü.

Dizisi erken final yapan Ekin Mert Daymaz kendini spora verdi!.. 7

Seni Kalbime Sakladım dizisinin erken finalinden sonra Sevda Erginci’nin, partneri Ekin Mert Daymaz’ı sosyal medyada takipten çıkması ve sonrasında yaptığı açıklama kafaları karıştırmıştı.

Yaptığı açıklamada, Ekin Mert Daymaz ile iyi bir uyum yakalayamadıklarını itiraf eden Sevda Erginci, partnerini sosyal medyadan takipten çıkmasıyla ilgili soruya ise şu yanıtı vermişti. “Sonuçta kimi hayatımdan çıkartacağıma ya da kimi hayatımda tutacağıma sadece ben karar veririm. Kötü bir durum da yok ortada, açıklamak istediğim bir şey de değil. İnsanız sonuçta bir sürü şey yaşıyoruz. Kavga ediyorsun, bir şeyini sevmiyorsun, anlaşamıyorsun, sonra başka bir şey oluyor. Bir şey anlatmak istemiyorum.”