Ana sayfa Sosyal Medya Canlandırdığı hangi karakter ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un peşini bırakmıyor?

Canlandırdığı hangi karakter ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un peşini bırakmıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en başarılı ve yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ her yaptığıyla ülke gündeminde üst sıralarda yer bulmayı başarıyor.

Oyuncunun her rol aldığı yapım adından söz ettiriyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un büyük bir çıkış yapmasını sağlayan Aşk’ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Behlül’ karakteri yıllardır hafızalardan silinmedi.

Yakışıklı oyuncunun ‘Behlül’ kadar unutulmayan bir rolü daha var. 2011 ve 2013 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey ve Güney dizisinde canlandırdığı ‘Kuzey Tekinoğlu’ karakteri.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, Buğra Gülsoy ve Öykü Çelik ile baş rolü paylaştığı Kuzey Güney dizisinde bıçkın delikanlı karakteri Kuzey Tekinoğlu’nun hala hafızalardan silinmediğini oyuncunun son instagram paylaşımı ele verdi.

Canlandırdığı hangi karakter ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un peşini bırakmıyor? 7

3.6 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncunun fotoğrafı takipçilerine ‘Kuzey Tekinoğlu’ karakterini hatırlattı.

Instagramda çok aktif olmayan oyuncu fotoğraf koyduğunda kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alıyor. Oyuncunun bu pozunun altına pek çok takipçisi de ‘Kuzey Tekinoğlu’ yorumunu yaptı.

Bazı takipçileri ise oyuncunun yakışıklılığına vurgu yaparak; ‘Türkiye’nin yakışıklılık yükünü tek başına sırtlıyor adam’ ve ‘Abi ne olur fotoğraf atma aynaya bakacak yüzüm kalmadı artık’ şeklinde ilginç yorumlarda bulundular.

2016 yılında stil danışmanı eşi Başak Dizer ile evlenen oyuncu baba olmak için gün sayıyor. Son derece heyecanlı olan çift erkek çocuk bekliyor.