Ana sayfa Sosyal Medya Ekranların ünlü kadınları Kadınlara Mahsus filminde buluştu!..

Ekranların ünlü kadınları Kadınlara Mahsus filminde buluştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Okuma provaları geçtiğimiz ay yapılan Serdar Akar’ın yeni filmi Kadınlara Mahsus’un çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Ekranların ünlü kadın oyuncularını kadrosunda buluşturan filmin setinden paylaşılan fotoğraflar merakı artırıyor.

Yönetmen koltuğunda Serdar Akar’ın oturduğu, senaryosunu Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kalema aldığı Kadınlara Mahsus filminin oyuncu kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran yer alıyor.

Limit Grup yapımcılığında çekilen Kadınlara Mahsus filmi, kadrosunda birbirinden başarılı ve ünlü kadın oyuncuları buluşturmasıyla dikkatleri çekiyor. Film, şimdiden büyük merakla bekleniyor. Oyuncu Ceyda Düvenci’nin setten yaptığı paylaşımlar da heyecanı artırdı.

Ekranların ünlü kadınları Kadınlara Mahsus filminde buluştu!.. 7

Rol arkadaşlarıyla poz veren Ceyda Düvenci bu projeyle uzun süreden sonra yeniden setlerde yer aldı. Serdar Akar’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kadınlara Mahsus’un senaryosunu Atiye ve Zeytin Ağacı gibi izlenme rekorları kıran projelerin senaristleri arasında bulunan Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme alırken genel koordinatörlüğünü ise birçok başarılı projede imzası olan Hakan Yaldız üstleniyor.

Kadınlara Mahsus’ un oyuncu kadrosunda başarılı kadın oyuncuların yanı sıra ayrıca, Nami Esatgil, Yurdaer Okur ve Halil İbrahim Yılmaz’da yer alıyor.