Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu yumruğunu vurdukça, Yalı Çapkını dizisi rakiplerinin korkulu rüyası oluyor!

Afra Saraçoğlu yumruğunu vurdukça, Yalı Çapkını dizisi rakiplerinin korkulu rüyası oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi gönülleri öyle bir noktadan vuracak ki, herkes daha da çok bağlanacak! Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinin ilk 5 bölümü yayınlandı. Yeni sezonun en başarılı yeni dizisi olarak dikkat çeken Yalı Çapkını, çift haneye ulaşan reytingleri ile de göz kamaştırıyor.

Gönül Dağı dizisi ile birlikte bu sezon çift haneli reytingleri görebilen tek dizi olmasının yanı sıra, daha 5 bölüm yayınlanmış olmasına rağmen Yalı Çapkını dizisi milyonların gönlüne girmeyi başardı. Dizi bu kadar büyük ilgi görünce de tüm rakip dizilerin korkulu rüyası olduğunu da görmekteyiz. Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterinin baskın ve güçlü görüntüsü, kadın izleyicileri bu yapıma çekiyor. Bu nedenle de Cuma rekabetinde diğer dizilerin reytingleri bir hayli düşüyor.

Seyran ile Ferit arasındaki ilişki derinleştikçe diziye olan bağlılık da hızla artıyor. Zorla evlendirildiği adamı dizginleri altına almak için büyük mücadele sergileyen Seyran karakterinin bu tavrı da, birçok genç kadına örnek teşkil ediyor. Dizide, bir de sevgilisi bulunan Ferit’e rest çeken, güçlü, ayakları yere sağlam basan bir Seyran izliyoruz.

Kadın dizi hayranları için de bu tür roller büyük önem taşıyor. Seyran’ın kendisine dayatılan hayatın kontrolünü eline alma çabası da bu yüzden çok destek görüyor. Seyran’ın Ferit’i yola getirmesi hikayesi aslında, kadın erkek ilişkilerinin en tartışmalı konularından birisi olduğu için Yalı Çapkını dizisi bu kadar büyük ilgi görüyor.

Afra Saraçoğlu yumruğunu vurdukça, Yalı Çapkını dizisi rakiplerinin korkulu rüyası oluyor! 7

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir uyumu da izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Dizinin hikayesi yüreklere işledi, oyuncuların performansı gerçekmiş gibi izleniyor ve Star TV, yıllar sonra bu dizi sayesinde reyting bereketi yaşıyor.

İki genç oyuncunun bu etkili performansının altında birbirlerini yıllardır tanımaları, diziden önce de iyi bir arkadaş olmaları ve birbirlerinin nasıl tepki vereceğini iyi bilmelerinin de etkisi bulunuyor.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın kocası Ferit’in dizginlerini eline alma çabası ne kadar sertleşir ise izleyiciler de o kadar diziye ilgi gösterecektir. Altıncı yeni bölümden yayınlanan fragmanın bile 4 milyondan fazla izlenme elde etmiş olması, diziye gösterilen ilginin bir başka boyutu olarak dikkatlerden kaçmıyor.