Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın Adil’i doktor oldu! Hayat Bugün dizisinde Şerif Erol yine parmak ısırtıyor!

Camdaki Kız’ın Adil’i doktor oldu! Hayat Bugün dizisinde Şerif Erol yine parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün dizisinde Ali Haydar karakteri ile yer almakta olan usta oyuncu Şerif Erol, son yıllarda birbirinden çok farklı rollerle izleyenlerin aklını başından almaya devam ediyor. Her rolün hakkını veren, karakterin duygusunu izleyicilere geçirmesini bilen, mimikleri ve ses tonuyla bile oyunculuk dersi veren bir usta isim ile Hayat Bugün yoluna devam ediyor.

1963 yılında İzmir’de dünyaya gelen usta oyuncu, Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin de çekimlerinde yer aldığı son 1 aylık süreçte Hayat Bugün dizisi nedeniyle de yoğun bir çalışma temposu içine girdi.

Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ilk iki sezon Adil İpekoğlu karakterini canlandıran Şerif Erol, yine hayranlarını mest eden bir performans ortaya koydu. Adil karakterinin ölerek diziden ayrılması birçok kişiyi derinden yaralamıştı. Hikaye gereği yaşansa da Şerif Erol’un ayrılığı ile oluşan boşluk da doldurulamadı.

Camdaki Kız'ın Adil'i doktor oldu! Hayat Bugün dizisinde Şerif Erol yine parmak ısırtıyor! 8

Bir döneme damgasını vuran Kadın dizisindeki şefkatli ve sevgi dolu yüreği ile beğeni toplayan Enver Sarıkadı karakterinden sonra ünlü oyuncu, Öğretmen dizisinde polis müdürü Metin karakteri ile herkesi ters köşe yapmıştı.

Şimdilerde ise çarşamba akşamları Hayat Bugün dizisinde Doktor Ali Haydar Oruçov karakteri ile izlemekte olduğumuz usta oyuncu, New Amsterdam dizisinin de hayranlarından birisi.

2018 yılında yayınlanan Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olması nedeniyle de Hayat Bugün dikkat çeken bir proje oldu.

Camdaki Kız'ın Adil'i doktor oldu! Hayat Bugün dizisinde Şerif Erol yine parmak ısırtıyor! 9

Oyuncu, “Ben dizinin orijinalinin de büyük bir hayranıydım. Büyük bir zevkle seyrediyordum. Onun için adapte edilmesinden özellikle mutlu oldum. Sözü olan bir dizi. Sesi az çıkanların sesini aktaran bir dizi ve bu beni çok mutlu ediyor” açıklamasını yaptı.

Şerif Erol’un hem mütevazi tavırları hem karakterin hislerini izleyicilere geçirme ve karakter yaratma konusundaki ustalığı, genç meslektaşları için önemli bir örnek teşkil ediyor.