Ana sayfa Dizi Haberleri El – ayak titredi, kalpler bırakıldı! Mucize Doktor iyi başladı ama bir oyuncu da ayrıldı!

El – ayak titredi, kalpler bırakıldı! Mucize Doktor iyi başladı ama bir oyuncu da ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi ikinci sezonuna yine çok etkili bir başlangıç yaptı… Geçen sezon reyting rekorları kıran dizinin 29. yeni bölümü 17 Eylül Perşembe akşamı yayınlandı. İzleyiciler ekran başında çok farklı duygular yaşadı. Dizinin 5 ay sonra geri dönüşünün muhteşem olduğunu söylemek yanlış olmayacak.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen ve Seda Bakan gibi ünlü isimlerin buluştuğu Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü ile birlikte sosyal medyada da büyük bir övgü dalgası yayıldı. Dizi en çok konuşulan konular arasına girdi ve sosyal medyada izleyiciler duygularını ifade etti.

“Allah’ım bu nasıl bölümdür, elim – ayağım titriyor” diye yorum bırakan bir izleyici, dizinin yeni sezon başlangıcından çok etkilendiğini ifade etti. Bir başka izleyici ise “Yine kalbimizi bıraktığımız bir bölüm daha” notuyla beğenisini gösterdi.

Güzel ve heyecanlı bir ikinci sezon başlangıcı yapıldığını düşünen Mucize Doktor hayranları, “Özlemişiz, harika bir geri dönüş” diyerek ekibe teşekkür mesajları paylaştı.

El - ayak titredi, kalpler bırakıldı! Mucize Doktor iyi başladı ama bir oyuncu da ayrıldı! 4

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder’in ayrılığı ise izleyicileri bir hayli üzdü. Karakterin hikayeye neden fazla geldiği ve neden bu ayrılığın yaşandığı yönünde de izleyiciler tarafından bir sorgulama yapıldı. Özge Özder’in başarılı oyunculuğu da takdir edildi ve izleyiciler bu ayrılıktan hiç de memnun kalmadı.