Ana sayfa Sosyal Medya Elbet Bir Gün dizisi finalinin ardından Sinem Ünsal ile Burak Yamantürk kendilerine yeni yol çizdi!

Elbet Bir Gün dizisi finalinin ardından Sinem Ünsal ile Burak Yamantürk kendilerine yeni yol çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon yayınlanan ve hikayesi ile çok dikkat çekmesi beklenen ama izleyiciden yeterli ilgiyi görmeyen dizilerden birisi de Elbet Bir Gül olmuştu… Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizi, etkili bir dram hikayesini ekrana getirdi ve oyunculuk performansları da gayet iyiydi. Ancak dizi izleyicileri bu yapıma fazla ilgi göstermeyince bir proje daha hak etmediği şekilde final yaptı.

Elbet Bir Gün dizisinin bitmesinin arından bir süredir dinlenen iki başrol oyuncusu Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ten yeni gelişmeler var… İki oyuncu da şu sıralarda yeni proje heyecanı yaşıyor… Sinem Ünsal tiyatro sahnesinde “Aydınlık Evler” isimli oyun ile yer almaya hazırlanıyor. Burak Yamantürk ise, Gain platformunda yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli dizinin kadrosuna dahil oldu.

Elbet Bir Gün dizisi finalinin ardından Sinem Ünsal ile Burak Yamantürk kendilerine yeni yol çizdi! 7

Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini yazdığı ve çalışmalarına başlanan Aydınlık Evler oyunu, Sinem Ünsal’ın yeniden tiyatro sahnesine dönmesine vesile olacak. Demet Akbağ ile Salih Bademci gibi iki usta ismin de oyunun başrolünde yer alması önemli bir detay…

Burak Yamantürk ise dizilere devam edecek. Ancak bu sefer televizyon dizisi değil de dijital bir projede yer alacak. Duygu Asena’nın aynı isimli romanında uyarlanan Aslında Özgürsün isimli dizide Berna ile Belgin isimli iki kadının yaşadıkları anlatılacak.

Kadınların toplum içindeki yaşadığı sorunlara ve hayalleri ile gerçekler arasındaki ayırıma dikkat çekecek olan dizide iki etkili erkek oyuncu bulunuyor. Bu oyunculardan birisinin Alican Yücesoy olacağı biliniyordu. Şimdi de Burak Yamantürk hikayenin ikinci erkek başrolü olarak kadroya katıldı.

Alican Yücesoy’un Ömer karakterini canlandıracağı dizide, Burak Yamantürk ise Bade İşçil ile partner olacak ve belgin karakterinin eşi Erkan olarak izleyici karşısına çıkacak.