Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt’ta Esra öldü, yerine Sare geldi! Damla Colbay’ın iki yüzü ortaya çıktı!

Yalnız Kurt’ta Esra öldü, yerine Sare geldi! Damla Colbay’ın iki yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Colbay, Yalnız Kurt isimli atv dizisinde başrol kadın oyuncusu oldu. İki bölümü yayınlanan dizi, Cuma akşamları akrana geliyor ve iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Hekimoğlu gibi iyi bir projenin ardından Damla Colbay’ı ekranda çok farklı bir karakterde gören hayranları ise bir hayli şaşkın…

Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin siyasi gelişmeler ve yaşanan olayların perde arkasını anlatma motivasyonu ile yoluna çıkan Yalnız Kurt dizisinde Esra Türkmen ve kardeşi Sare Türkmen karakterlerini Damla Colbay canlandırıyor. Esra, daha ilk bölümde öldü… İlk bölümde Esra karakteri ile ikinci bölümde Sare’nin ortaya çıkması ile birlikte Damla Colbay’ın oyunculuk yeteneği bir kez daha kendini belli etti.

Aynı projede iki farklı karakteri canlandıran oyuncu, hem duygu geçişlerinde hem mimiklerden hem de imaj olarak Esra ve Sare’yi izleyicinin birbirinden ayrıştırmasına imkan sağlayan bir performans ortaya koydu.. Damla Colbay’ın bu başarısını sosyal medyada takdir eden hayranları, Sare karakterinde Esra’yı görmediklerini ifade ediyor. Bu da oyuncunun çabalarının boşuna olmadığını gösterdi.

Yalnız Kurt'ta Esra öldü, yerine Sare geldi! Damla Colbay'ın iki yüzü ortaya çıktı! 7

Sare’yi ikiz kardeşi Esra öldürülünce bir intikam duygusu kapladı. Bu duyguyu ekranda iyi yansıtan oyuncu, kendisinde ise intikam duygusunun olmadığını belirtiyor. Oyuncu, “Damla olarak bende intikam çok karşılığı olan bir şey değil. O duyguyu da Sare karakteriyle öğreniyorum” dedi.

Kendisini ilk kez bir karakterde bu kadar çok hisseden Damla Colbay, Hürriyet gazetesindeki röportajında şu sözleri ile de dikkatleri çekiyor: “İlk kez ‘Yalnız Kurt’taki Sare karakterinde oyuncu olarak kendimi bu kadar bir karakterin içinde hissediyorum. Yıllardır bir sürü farklı işte oynadım ama bu iş benim için bana oyunculuğu anlatan şey oldu. O yüzden oyunculuğun bendeki karşılığı kendimi biraz daha anlayabilmek ve kendimle tanışabilmek sanırım.”

Şöhretin kendisi için bundan 10 sene önce bir anlam ifade ettiğinin altını çizen Damla Colbay, artık bunun kendisi için pek de anlamlı olmadığını belirtti.

Oyuncu, “Şöhret olmak tek başına hiçbir katkı sağlamıyor. Çünkü yarın dizin kaldırılabilir ya da filmin gişe yapmaz, kimse seni konuşmuyor olabilir. Şöhret çok geçici bir şey. Buna da başlarda heves etmiş biri olarak şu an “O kadar da önemli bir şey değilmiş aslında” diyorum” şeklinde konuştu.