Ana sayfa Müzik Oyuncu Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu Özel Ödülü’nü aldığı gecede yaptığı Sezen Aksu çıkışıyla herkesi duygulandırdı!

Oyuncu Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu Özel Ödülü’nü aldığı gecede yaptığı Sezen Aksu çıkışıyla herkesi duygulandırdı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlarda görünmeyen başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, iki yeni sinema filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz gece 5. BAU Radyo Müzikonair Ödülleri törenine konuk olan oyuncu, Atilla Özdemiroğlu Özel Ödülü’nü sanatçının kızı Lara Özdemiroğlu’nun elinden aldı.

Ödül gecesinde bir konuşma yapan Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu yaşarken sanatçıya vereceği “SİYAD Onur Ödülü” sırasında gözyaşlarına boğulduğu anları yine hüzünlü bir şekilde anlattı.

Gecede Atilla Özdemiroğlu anısına verilen ödülü bu kez kızı Lara Özdemiroğlu’nun elinden alan Gonca Vuslateri, usta sanatçıyla olan bir anısını anlattı ve önce salondakileri, sonra sosyal medya aracılığıyla tüm izleyenleri hüzne boğdu.

Sahnedeki piyanoyu gösteren Vuslateri, “Şöyle bir piyanonun etrafındayız. Onno Tunç, Atilla Özdemir, Aysel Gürel ve Sezen Aksu var. Onno Tunç piyano, Atilla Özdemiroğlu ise keman çalıyor. Aysel Gürel’in yazdığı sözler, ellerini diyaframına koymuş Sezen Aksu birlikte şarkılara dönüşüyor. Hep birlikte çalışıyorlar. Bu eşsiz kare benim hayatımın en özel fotoğraftır. O fotoğraftan sadece 1 tane çok kıymetli bir şey kaldı. Hala yaşayan! Bu ödülümü sevgili Sezen Aksu için alıyorum.” diyerek ödülle ilgili duygularını dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu, “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkısındaki “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleriyle sosyal medyada gündem olmuş, tepkiler ardı ardına gelmişti. Gonca Vusleteri’de yapılan eleştirilere tepkisini ve Sezen Aksu’ya desteğini sosyal medya hesabından vermişti. Bu vesileyle desteğini bir kere de sahneden vererek ödülünü Aksu’ya ithaf etti.