Ana sayfa Dizi Fragmanları Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’yu buluşturan Çöp Adam dizisi ilk fragmanı yayınlandı!

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’yu buluşturan Çöp Adam dizisi ilk fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Çöp Adam’, merak uyandıran hikayesiyle yakında başlıyor. Dizinin hem oyuncu kadrosu çok dikkat çekici isimlerden oluşuyor hem de hikayesi, ekranda daha önce pek de izlemediğimiz detaylar içeriyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanması da Çöp Adam dizisine olan ilgiyi bir hayli artıracaktır. Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin aslında geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Dizinin hikayesinde zengin bir adamın, bir bankada çalışan kadın müdürü bodruma kilitlemesi şaşkınlık yaşatacak. Dengesiz bir adam ve tutsak aldığı kadın aralarında yaşanan bir dizi çatışma ve farklı duyguların yaşanacağı bir hikaye izleyicileri bekliyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak.

Güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin ilk tanıtımı büyük merak uyandırdı. Sosyal medyada da Çöp Adam dizisine ilgi gösterildiği görüldü.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldığı “Çöp Adam” dizisini Yağız Alp Akaydın yönetiyor.

İlk tanıtımıyla büyük ilgi gören “Çöp Adam” dizisi çok yakında Star’da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. “Çöp Adam ”, yakında Star’da başlayacak.