Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den, rol arkadaşının doğum gününde sürpriz paylaşım!

Hande Erçel’den, rol arkadaşının doğum gününde sürpriz paylaşım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakteriyle ekranlara gelen Hande Erçel, son dönemin en popüler genç oyuncuları arasında yer alıyor. Erçel, aynı zamanda instagram hesabında da rekor kırıyor ve hayran kitlesini hızla büyütüyor! Şu anda 18,6 milyon takipçiye sahip oyuncunun her paylaşımı da büyük dikkat çekiyor.

Fox TV’deki romantik komedi dizisiyle gündemden düşmeyen oyuncu, ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin markajında. Yayınladığı her fotoğrafa binlerce yorum ve beğeni geliyor.

Birlikte başrolde oynadığı Kerem Bürsin ile yakıştırılan oyuncu, aralarında bir ilişki olmadığını her fırsatta yaptığı paylaşımlarla da göstererek iyi bir arkadaşlık kurduklarını ortaya koyuyor.

Takipçileri, ikilinin ekran uyumlarını beğenirken, birlikte yaptıkları canlı yayınları da ilgiyle izliyorlar. Bu arada Hande Erçel, sadece Kerem Bürsin ile değil, setteki diğer oyuncu arkadaşları ve ekipten çalışanlarla da sık sık pozlarını paylaşmakta.

Erçel’in samimi ve doğal kişiliğiyle çok sevildiği de yaptığı paylaşımlarda görülüyor. Oyuncu, son olarak dizide Melek (Melo) karakterini oynayan Elçin Afacan ile pozlarını paylaştı.

Hande Erçel'den, rol arkadaşının doğum gününde sürpriz paylaşım! 9

Dizinin sevilen isimlerinden başarılı genç oyuncu Elçin Afacan, 22 Ocak 1991 doğumlu. Hande Erçel, Afacan ile aşağıdaki pozları vererek rol arkadaşının doğum gününü kutladı…

Hande Erçel'den, rol arkadaşının doğum gününde sürpriz paylaşım! 10

Bu arada dün Dünya Sarılma Günü vesilesiyle de arkadaşlarıyla birbirlerine sarıldıkları aşağıdaki pozlarını da paylaştı oyuncu…

Hande Erçel'den, rol arkadaşının doğum gününde sürpriz paylaşım! 11