Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Yabani dizisi sert bir reyting rekabetinin ortasına düştü!

Fox TV’nin Yabani dizisi sert bir reyting rekabetinin ortasına düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Üç Kız Kardeş gibi önemli yapımların karşısına hangi dizi çıkarsa çıksın, zorlanacağı kesin.

Fox TV’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı dizilerden birisi de Yabani olacak. Bu sezon salı akşamları rekabet çok sert gerçekleşecek. Zaten geçen sezondan gelen ve güçlü izlenme oranları elde edebilen 3 önemli dizinin karşısında Yabani projesinin nasıl sonuçlar elde edeceği merakla bekleniyor.

12 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert gibi önemli isimler bulunuyor.

Henüz dört yaşındayken kaçırılan ve sokaklarda büyüyen Ali karakterinin on yedi yıl sonra evine Yaman olarak geri dönmesinin hikayesini izleyeceksiniz. Yaman Ali olarak kendisini yeniden var etme mücadelesi verecek olan karakterin hikayesi, birçok izleyiciye geçen sezon atv’de yayınlanan Ateş Kuşları dizisini hatırlatıyor.

Yabani dizisinin hikayesinin bir benzerini geçen sezon Ateş Kuşları dizisinde İlayda Alişan’ın başarılı oyunculuğunda izleyenler, Yabani dizisinin de ilgi görüp görmeyeceğini merakla bekliyor.

Çekimlerine devam edilen dizinin kostüm provalarından eğlenceli görüntüler de ortaya çıktı. Dizinin ekibinin kısa sürede kaynaştığını gösteren görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.