Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu için yine hüsran! İyi Günde Kötü Günde dizisi için final kararı alındı!

Elçin Sangu için yine hüsran! İyi Günde Kötü Günde dizisi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında çok iddialı bir başlangıç yapan, İyi Günde Kötü Günde dizisinin son reyting sonuçları kötü gelmişti. En başından bu yana bir türlü beklenen çıkışı yapamayan dizi, Cumartesi rekabatinde bir hayli geriye düştü.

Düzelme ihtimalinin de çok zor olması sonrasında Star TV dizi hakkında karar almak durumunda kaldı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre İyi Günde Kötü Günde dizisi final yaparak ekrana veda edecek.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin final yapacak olması hayranları çok üzecektir. 6. bölümüyle birlikte son kez 17 Ekim Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak olan İyi Günde Kötü Günde, romantik komedi yapımlarının ekranda kalmasının çok zor olduğu mesajını da veriyor.

Kiralık Aşk dizisinden sonra Çarpışma’da rol alan ama canlandırdığı Zeynep karakteriyle eleştirilere de konu olan Elçin Sangu, tam da aradığı gibi bir dizi bulmuştu. Romantik komedilere çok iyi uyum sağlayan oyuncu adına bu final haberi bir başka talihsizlik oldu.

Dizinin hayranları 10 Ekim Cumartesi akşamı 5. bölümü izleyebilirler. Sonraki bölüm ise final olacak. Dizinin 5. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.