Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ile Barış Arduç, özel hayatlarında diziden daha güzel aşklar yaşıyor

Elçin Sangu ile Barış Arduç, özel hayatlarında diziden daha güzel aşklar yaşıyor

tarafından ker_def

kiralık-aşk-dizisi-elçin-sangu-barış-arduç

Bu kadar yakıştırdıklarına göre işimizi güzel yapıyoruz

Yılın ekran çifti oldunuz. O kimya, ekranın büyüsü mü yoksa gerçek mi?

Barış Arduç: Gerçekten iyi anlaşıyoruz. Yüzüne gülüp arkandan konuşan birileri olursa enerji bozuluyor ama samimi ve dürüstsen ortaya kötü bir şey çıkması mümkün değil. Biz de öyleyiz.

Birbirinizi nasıl tarif edersiniz?

Barış A.: Elçin eğlenceli bir kadın. Birlikte çok çalışıyor ama kaliteli vakit geçiriyoruz. İkimizin de inatçı yanları var.

Elçin Sangu: Barış göründüğü gibi biri, sinirini de mutluluğunu da olduğu gibi yansıtıyor.

Hayranlarınız sizi birbirine yakıştırıp öyle sahipleniyor ki hayatınızdaki kişilere hakarete varan yorumlar yapılabiliyor. Bunlar sizi nasıl etkiliyor?

Barış A.: Fikir beyan etmek herkesin hakkı. Ama kişilik haklarına müdahale edecek ya da insanlara hakaret edecek boyutta bir şeyler söylenmesini doğru bulmuyorum. O yorumlarda boğulmak bana da, Elçin’e de mantıklı gelmiyor. Eleştiri insanların canını acıtmadan yapılmalı. Gerçekten birini seviyorsanız onun özel hayatına saygı gösterirsiniz. İyi insan olmak zor bir şey değil. Karakteri ve onu oynayan oyuncuyu birbirinden ayırmak herkes için çok daha sağlıklı. İnsanların beni ve karakterimi sevmesi tabii hoşuma gidiyor. Ama Ömer gibi davranmıyorum diye beni suçluyorlarsa bunun için yapabileceğim bir şey yok. Çünkü ben Ömer değilim.

Elçin S.: Bizi bu kadar yakıştırdıklarına göre işimizi güzel yapıyoruz. İşin diğer tarafına gelirsek ben sosyal medyada profilimi yorumlara kapatmak zorunda kaldım. Çünkü güzel şeyler paylaştığımı düşünüyorum, beğenen oradaki butona basarak beğenir ya da beğenmez. Onun altında insanların birbirlerine hakaret etmesine ve o şiddetin benim sayfam üzerinden yapılmasına izin vermek istemiyorum artık.