Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinde ortaya çıktı

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinde ortaya çıktı

tarafından ker_def

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin hazırlıkları ise tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olması beklenen dizinin başrol kadrosu Yasemin Allen, Seda Bakan ve Mert Fırat olarak açıklanmıştı. Ancak sonrasında işler değişti.

Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay üçlüsünde karar kılındı. Elçin Sangu ve Ozan Dolunay’ın partnerliği ise tartışma yarattı. İkisi ismin birbirine uyum sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu oldu. Bu arada dizide hazırlıklar sürüyor.

Şimdiden büyük ilgi uyandıran diziden ilk kare geldi. ‘İyi Günde Kötü Günde’nin ‘Leyla’sı Elçin Sangu hazırlıklarda görüntülendi.Dizinin sytling ve kostüm hazırlıklarına katılan sevilen oyuncu Elçin Sangu, eğlenceli ve neşeli tavırlarıyla beğeni topladı.

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinde ortaya çıktı 7

Yönetmenliğini Barış Erçetin’nin üstlendiği, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldığı “İyi Günde Kötü Günde”; güçlü isimleri, sürükleyici hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla yeni sezonda Star’da.

‘İyi Günde Kötü Günde’ yakında Star TV’de izleyicilerin karşısına çıkacak.