Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elçin Sangu şimdi oyuncu ama gözü başka bir meslekte!

Elçin Sangu şimdi oyuncu ama gözü başka bir meslekte!

tarafından ker_def
Çarpışma dizisiyle son günlerde gündeme yeniden gelen Elçin Sangu, şu sıralar yeni dizisiyle hayli meşgul.

Kiralık Aşk dizisinden sonra yıldızı parlayan Sangu, bu kez dramatik bir rolle ekrana geliyor.

Sangu, geçtiğimiz ay yayınlanan BeStyle dergisindeki röportajında, hayalleri ve hedefleri ile ilgili açıklamalar da yaptı.

En çok Lady Diana’yı oynamak isteyeceğini söyleyen oyuncunun, mesleği dışında başka bir hedefi daha var ileride.

Çarpışma’nın senaryosunu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını söyleyen Sangu, “4 arabanın çarpışmasıyla kesişen 4 ana karakterin hikayesini anlatıyor dizi. Senaryoyu ilk okuduğumda her karakterin dolu olduğunu gördüm ve bu beni heyecanlandırdı” ifadesini kullandı.

İnternet dizisi Yaşamayanlar’da bir vampiri oynayan Elçin Sangu, bu deneyimi de şöyle anlattı:

Elçin Sangu şimdi oyuncu ama gözü başka bir meslekte! 7

“Başından beri tereddüt etmeden içinde yer aldığım, iyi veya kötü sonuçlarına hazır olduğum, cesaret gerektiren bir işti. Sonuç tam beklediğim gibi oldu. “İyi” ve “kötü” diyenler oldu, seyirci ikiye ayrıldı, tam olarak bu sonucu bekliyordum. Cesaret gerektiren, deneysel, yapılmamış bir iş. En güzel yanı hepimizin buna cesaret etmesi oldu sanırım.”

En son müzikal film “La La Land”i beğenerek izleğini anlatan oyuncu, “Tiyatro sahnesinde olmayı çok istiyorum. Bir gün yapacağımı düşünüyorum. Fakat şu anda hem dizi hem tiyatroyu aynı anda yapabileceğimi sanmıyorum” diye konuştu.

Sangu, “Sen ister misin gerçekten yaşamış birini canlandırmayı? Öyle bir durum olsa kimi canlandırmak isterdin mesela, hiç düşündün mü?” sorusuna da “Evet. Lady Diana’yı oynamak isterdim” yanıtını veriyor.

Elçin Sangu, en büyük hayali ile ilgili soruya da şu yanıtı vermiş:

“Büyüdükçe hayallerinin küçüldüğüne inanmıyorum. Bu da tüm genellemeler gibi yanlış. Şu anda olduğum yerden çok mutluyum. Bunun bir adım ötesi ne dersen, yönetmenliği denemeyi çok isterim.”