Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ve Ozan Dolunay süper! İyi Günde Kötü Günde’nin küçük sırrı!

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay süper! İyi Günde Kötü Günde’nin küçük sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan İyi Günde Kötü Günde dizisi ilk iki bölümü ile dikkatleri çekti. Reytinglerde ortanın üzerinde bulunan dizinin hikayesi bilindik olmasına rağmen, ekran başında izleyiciler sıkılmadan seyredebilecekleri bir yapım bulmuş oldu.

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ikilisinin uyumu da son derece başarılıydı. İzleyiciler bu tercihi ilk başlarda sorgulasa da dizi yayına başladıktan sonra ikilinin performansını ve uyumunu sosyal medyada”süper” olarak yorumladı.Yasemin Allen’in başrolün hakkındı verdiğini belirtebiliriz. İyi Günde Kötü Günde dizisinde yönetmen farkını da birçok izleyici hissetmiştir.

Metin Berkoğlu’nun rejisinin farkı da dizinin detaylarında saklı. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin yönetmenin farkını ortaya koydu. Aslında dizinin küçük sırrı da Berkoğlu’nun yönetmenlik becerilerini ortaya koyması ile gerçekleşti. Sıkıcı diyaloglar yok, akıcı bir anlatım ile dizi su gibi akıp gidiyor.

Anibal Güleroğlu’nun Metin Berkoğlu ile ilgili şu sözleri dikkat çekiyor:

“Metin Balekoğlu yönetmenliğindeki dizinin ‘akışı enerjisi’ bu işi parlatan ilk etken. Sahneler sıkıcı diyaloglarla boğulmamış. Gereksiz abartılar veya absürt tesadüfler de yok. Olaylar; sündürülmeden-cılkı çıkartılmadan, hayatın normal akışında gelişen türden sunulduğu için de dizi pozitif bir enerjiye sahip. Göz acıtmayan türden natürel atmosferlerle yol alan görüntü ve çekim başarısıyla da enerjisine enerji katan dizide sahnelerin içeriği layıkıyla aktaracak biçimde kurulmuş olması da akıcılığı sağlamış. Böylece cıvıl cıvıl ama dingin sahnelerle gelişen ve su gibi akıp giden enerjik bir yapım çıkmış ortaya.”

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay süper! İyi Günde Kötü Günde'nin küçük sırrı! 7

Dizinin usta oyuncularından Şenay Gürler farkı da hemen anlaşılıyor. Tecrübeli oyuncu, Aslıhan karakterinde baskın bir görüntü çiziyor. Ana Kraliçe havasıyla ortalıkta gezinen Aslıhan’a başarıyla hayat veren Şenay Gürler, diziye güç katan önemli yan karakterlerden birisini canlandırıyor.

Anibal Güleroğlu, Aslıhan karakterini izlemenin keyifli olduğunu belirtti ve şöyle yazdı: “Belli kuralları olmakla birlikte çalışanını ezmeyip emeğinin hakkını veren patroniçe sıfatıyla alışılmışın dışında bir tablo çizen Aslıhan, gerek konuşmaları gerekse çalışanına karşı tavırlarıyla gerçek yaşama örnek teşkil eder mahiyette. Eski eşi Bülent’e ve damadının annesi Perihan’a yönelik yaklaşımının basitlikten uzak oluşu, iğnelemelerinin naifliği ayrıca güzel. Kendisini izlemek keyifti.”