Ana sayfa Dizi Haberleri Yurdaer Okur’un Fox TV’nin iddialı dizisine transferi resmen açıklandı!

Yurdaer Okur’un Fox TV’nin iddialı dizisine transferi resmen açıklandı!

tarafından ker_def

Bu sezon birçok diziye sahip olan ve 7 günü doldurup üzerine de 3 tane daha dizi yapan Fox TV, nasıl bir planlama yapacak herkes merakla bekliyor. Fox TV’nin hazırlıkları süren dizilerinden birisi de Kefaret…

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisini buluşturan dizinin kadrosuna güçlü ismiler katılmaya devam ediyor. En son Kuruluş Osman dizisinde Balgay karakterine hayat veren Yurdaer Okur, yeni sezonda Fox TV ekranında hayranları ile çok farklı bir karakterde buluşacak.

Fox TV’den konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı. Açıklamadaki detaylar şöyle: Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturacağı ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabının bir hikayesinden uyarlanacak olan “Kefaret” kod adlı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Yurdaer Okur katıldı.

ÇEKİMLER YAKINDA BAŞLIYOR!

Çekimleri yakında İstanbul’da başlayacak dizide Yurdaer Okur, başarılı bir cerrah olan Ahmet karakterine hayat verecek, Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) eşi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizide Zeynep’in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği kefaretler konu alınacak.
“Kefaret”, yakında FOX’ta.