Ana sayfa Dizi Haberleri Flaş flaş flaş!!!! Bay Yanlış dizisi ekrana veda ediyor! Final günü belli oldu!

Flaş flaş flaş!!!! Bay Yanlış dizisi ekrana veda ediyor! Final günü belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizisi olarak başlayan Fox TV’nin Bay Yanlış dizisini kanal bitirme kararı aldı! Herkesi şoke eden bu kararla birlikte dizinin bu hafta yayınlanacak olan 14. bölümle ekrana veda edeceği öğrenildi! Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünü paylaştığı dizi için alınan karar çok şaşırttı!

Fox TV’nin bu ani kararıyla birlikte Özge Gürel ve Can Yaman hayranları büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Yaz başında başlayan ve Cuma akşamları ekrana gelen dizi, ne yazık ki karşısındaki güçlü yapımlara dayanamadı. Romantik komedi türündeki dizinin rakipleri ise hayli ağır diziler!

Gün konusunda bir değişiklik yapılması ise söz konusu değil. Zira kanalın her günü bir başka dizi yayında. Karşısında Babil, Arka Sokaklar, Ramo, Kırmızı Oda, Hercai gibi diziler bulunan Bay Yanlış, dün akşam 13. bölümüyle ekrandaydı.

Dizi aldığı reytinglerle büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Total’de 10 ve AB’de de 8. sıraya kadar düştü. Yaz sezonunda daha çok reyting alan dizi, sezonda ise rakipleri karşısında yenildi.

Hali hazırda Fox TV’nin çekimleri süren ve henüz yayında olmayan dizileri beklemede. Zaten bir dizisini daha iddialı bir dizi için feda edeceği biliniyordu ve o dizi Bay Yanlış oldu!

Haberi sosyal medyadan duyuran Gazeteci Birsen Altuntaş, 14. bölümde, yani gelecek hafta yayınlanacak olan bölümle final yapacağını ifade etti…