Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun İyi Günde Kötü Günde dizisi bitti ama sürpriz bir filmle Netflix’te olacak

Elçin Sangu’nun İyi Günde Kötü Günde dizisi bitti ama sürpriz bir filmle Netflix’te olacak

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Elçin Sangu, sonrasında uzun süre ekrana gelmemiş ve projelerinde seçici davranmıştı. Dijital platform için çekilen Yaşamayanlar isimli bir vampir dizisinde oynamış ve sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde oynadığı Çarpışma dizisiyle ekranlara gelmişti. Ömrü kısa olan dizisinin ardından yine romantik komedi tarzına dönen oyuncu, son projesiyle de hüsrana uğradı.

Zira büyük iddialarla başlayan Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolde oynayan Elçin Sangu, dizinin 6. bölümüyle final yapması nedeniyle üzüntü yaşamış ve yapımcının değil, kanalın dizinin arkasında durmadığından yakınmıştı.

Elçin Sangu, kısa sürede biten projesinin ardından daha seçici olacak gibi görünüyor. Oyuncunun bundan sonra nasıl bir diziyle ekrana geleceği merak konusu ama izleyenleri onu başka bir yapımda görme imkanına sahip olacaklar.

Elçin Sangu, Ezel Akay’ın yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde usta oyunular Demet Akbağ ve Haluk Bilginer’in olduğu 9 Kere Leyla isimli bir filmde rol almıştı.

Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un da kadrosunda yer aldığı filmin Netflix’te gösterileceği öğrenildi. Elçin Sangu, bu güzel haberi sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı. Film 4 Aralık 2020 tarihinde Netflix’te olacak.

Yaşanan Covid19 salgını nedeniyle pek çok sinema filminin Netflix’te yayınlanması gündemde. 9 Kere Leyla filmi de bu yapımlar arasına girdi.

İşte Elçin Sangu’nun paylaşımı:

Ezel Akay (Ezop)’dan 9 Kere Leyla, 4 Aralık’ta sadece Netflix’te! #9KereLeyla #Netflix @netflixturkiye

Elçin Sangu'nun İyi Günde Kötü Günde dizisi bitti ama sürpriz bir filmle Netflix'te olacak 7