Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Doktor Nihal’i Ecem Uzun’a yeni dizi piyangosu!

Kırmızı Oda’nın Doktor Nihal’i Ecem Uzun’a yeni dizi piyangosu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın 2021 yılında hayata geçirmeyi planladığı Exxen isimli platform için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Ilıcalı, iddialı işlerle ismine yakışır bir platform ortaya çıkartmak için tüm ekibiyle birlikte hazırlıklarını sürdürüyor.

Uzun süredir Acun Medya’da Exxen ile ilgili farklı projeler bulmak amacıyla toplantılar yapıldığı ve öneriler alındığı, çeşitli projeler için karar kılındığı biliniyordu. Dizilerin de bu platformda önemli bir yer tutacağı gelen bilgilerden anlaşılıyor.

Most Yapım tarafından hazırlanmakta olan Şeref Bey isimli dizinin bilgileri de gelmeye devam ediyor. Songül Öden ve Haluk Bilginer’in buluşacağı bu yapıma yeni bir oyuncu daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Ecem Uzun kadroya dahil olan isimler arasında yer alıyor.

Bilindiği üzere Ecem Uzun, şu sıralarda Kırmızı Oda isimli tv8 dizisinde Doktor Nihal karakterine hayat veriyor. Oyuncu, tv8’in kardeş kuruluşu Exxen’de de boy gösterecek.

Ecem Uzun, 2005 yılından bu yana ekranlarda çeşitli rollerde bulundu. Aliye dizisinde Gülsüm olarak dikkat çeken oyuncu, Küçük Sırlar’da ise Meriç karakterine hayat vermişti. Ecem Uzun, önceki 3 sezon ise Jet Sosyete dizisinde Alara olarak ekrandaydı.

Kırmızı Oda'nın Doktor Nihal'i Ecem Uzun'a yeni dizi piyangosu! 7