Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’nun yeni dizisi Yaşamayanlar izleyiciyi utandıracak mı?

Elçin Sangu’nun yeni dizisi Yaşamayanlar izleyiciyi utandıracak mı?

tarafından zk zk
Kiralık Aşk dizisinden sonra Yaşamayanlar dizisinde rol alan Elçin Sangu’nun da oynadığı Türkiye’nin ilk vampir dizisi heyecanla bekleniyor.

Eylül ayında BluTV’de yayınlanması beklenen Yaşamayanlar dizisi, kritik bir yerde duruyor. Türkiye’de ilk kez denenen türün nasıl bir ilgi göreceği büyük merak konusu.

İlk denemenin karşılık bulup bulmayacağı, diziyle ilgilenen herkesin şu sıralar kafasındaki en büyük soru.

Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç gibi isimleri vampir olarak ilk kez izleyeceğiz.

Konuyla ilgili Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın neler yazıyor:

Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşamayanlar izleyiciyi utandıracak mı? 7

“VAMPİR DİZİSİ İŞ YAPAR MI?

“Yaşamayanlar”, memleketin ilk vampir dizisi olarak ekrana çıkacak. Vampirler de maşallah her bakışta hayat dolu olduklarına şahitlik ettiğimiz Elçin Sangu, Kerem Bürsin ve Birkan Sokullu gibi sıkı oyuncular…

Blu TV platformunda yine fark yaratacak bir işten söz ediyoruz ama şansı var mı? Hemen bir karşılaştırma yapalım. Türk Sineması’nda komedi filmlerinden sonra kemik izleyicisi olan tüm işler hep korku odaklı. Çoğunluğu hurafelerden hareket ediyor. Ama izleyici her şekilde takipçisi oluyor…

Aynı durumu “Yaşamayanlar” adına ekrana monte etsek, iş amacına ulaşır diye düşünüyorum. Yoksa fantastik bir deneme olarak kalır ve açıkçası Nicolas Cage ağabeyimizin son yıllarda çektiği tüm absürt filmlerini izlerken kapıldığım “başkası adına utanmak” fikrine kapılıp ekran başından savrulurum!”