Ana sayfa Dizi Haberleri Eleştirilere inat Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan güzel haber de Selahattin Paşalı’dan geldi!

Eleştirilere inat Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan güzel haber de Selahattin Paşalı’dan geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi geçen hafta Netflix’te izleyiciyle buluştu. Hem beğenilen hem de ağır eleştiriler alan diziyle ilgili güzel haber başrol oyuncusu Selahattin Paşalı’dan geldi.

Bir gazeteci olan Esra’nın zamanda yolculuk yaparak Cumhuriyet’in ilk yıllarına gitmesini anlatan Pera Palas’ta Gece Yarısı büyük bir kısım tarafından beğenilse de ağır eleştirilere maruz kaldı. Ancak dizi tüm bu eleştirilere rağmen Netflix’in ilk 10 sıralamasında girdi, 25 ülkede en çok izlenen dizi oldu.

Eleştirilere inat Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan güzel haber de Selahattin Paşalı’dan geldi. Yetenekli oyuncu İbrahim Selim’in programına konuk oldu. Paşalı programda yaptığı açıklamada Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunun da çekileceğini söyledi. Paşalı, canlandırdığı Halit karakterinin ikinci sezonda da yer alacağını sözlerine ekledi.

Eleştirilere inat Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan güzel haber de Selahattin Paşalı’dan geldi! 7

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte yaptığı dizi Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı romanından esinlenilerek Elif Usman tarafından kaleme alındı.

Sekiz bölümden oluşan dizide Hazal Kaya, günümüzde yaşayan ancak zamanda yolculuk yaparak 1919’lu yıllara geri dönen Esra karakterini canlandırıyor. Pera Palas’ta Gece Yarısı birçok izleyici tarafından çok beğenilse de ağır eleştiri yağmuruna da tutuldu. Özellikle Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın kaleme aldığı yazı büyük tartışmalara yol açtı.

Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Yazgülü Aldoğan tarafından yapılan eleştiri de büyük dikkat çekti. Senarist Elif Usman’ın da eleştirilerden nasibini aldığı yazısında Yazgülü Aldoğan, iç ve dış mekanlar için harcanan büyük emeğe ve paraya da yazık olduğunu düşündüğünü söyledi.