Ana sayfa Dizi Haberleri Eleştirmenler şimdiden işaretini verdi! Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar ortalığı yıkacak!

Eleştirmenler şimdiden işaretini verdi! Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar ortalığı yıkacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yaptıktan sonra birbirinden başarılı film ve dizilere imza atan Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar’ın gösterime girmesine sadece iki gün kaldı. Diziyi önden izleyen bir eleştirmenin yaptığı yorum merak seviyesini iki kat artırdı.

Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar, 30 Mart Çarşamba günü Netflix’te olacak. Daha tanıtımıyla bile büyük heyecan yaratan dizi tanıtımıyla herkesin merakını uyandırdı. Birgün gazetesi yazarlarından Tuğçe Madayanti Dizici’nin Uysallar’la ilgili sosyal medya hesabından yaptığı yorum ise merak seviyesini iyice yükseltti.

Uysallar dizisini daha yayınlanmadan izleyen Tuğçe Madayanti Dizici, Twitter hesabından yaptığı yorumda şöyle dedi: “90’ların kültürel deneyimiyle günümüzün arayış duygusunu birleştiren kurmacası ve özellikle üçüncü bölümden sonra iyice yerli yerine oturan mizansenin tüm ögeleri ile #uysallar dizisi baştan sona harika. İzlediğim en iyi yerli mini seri. Birkaç güne buralar yıkılacak:)”

Eleştirmenler şimdiden işaretini verdi! Onur Saylak’ın yeni dizisi Uysallar ortalığı yıkacak! 7

Ay Yapım tarafından çekilen dizinin senaryosunu Türkiye’nin en başarılı yazarlarından Hakan Günday kaleme aldı. Dizinin kısa süre önce yayınlanan fragmanı, izleyiciyi çok sıra dışı bir dizinin beklediğinin işareti oldu.

Uysallar dizisinde Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yanı sıra hepsi birbirinden iddialı, başarılı oyuncular Songül Öden, Öner Erkan, Serkan Altunorak, İbrahim Selim de kadroda yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle; Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?