Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır; Eleştiriler umurumda değil, işime bakıyorum dedi!..

Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır; Eleştiriler umurumda değil, işime bakıyorum dedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz ay müzisyen Emir Ersoy ile Alaçatı’da nikah masasına oturan oyuncu Gökçe Bahadır, evliliği hakkında konuştu. Hayatında bir değişiklik olmadığını ifade eden Bahadır, “Cicim ayı bile olmadı. Gayet evlendik ve ertesi gün sete gittim” dedi.

İstanbul Fuar Merkezi’nde objektiflere yansıyan oyuncu Gökçe Bahadır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eşiyle evliliklerinin birinci ayını kutladıklarını belirten oyuncu, “Her şey çok güzel geçti. Bugün tam bir ay oldu. Apar topar hazırlanmamıza rağmen hayallerimin üstünde bir düğün oldu. Gelinliği bile set arasında bakıyordum. Bazen çok özenmediğin, uğraşmadığın şeyler çok güzel çıkar ya benim için de öyle oldu. Belki de bazen çok da uğraşmamak gerekiyor” şeklinde konuştu.

Evlendikten sonra hayatında bir değişiklik olmadığını söyleyen Gökçe Bahadır, ” Her şey aynı devam ediyor. Evlendik ve ertesi gün sete gittim. Benim set hayatım, onun konserleri hiçbir şey değişmedi” açıklamasını yaptı.

Çiçeği burnunda evli Gökçe Bahadır; Eleştiriler umurumda değil, işime bakıyorum dedi!.. 7

Ünlü oyuncu, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ile eleştiri oklarının hedefi olan meslektaşı Hazal Kaya’ya destek vererek, “Ben Hazal’ı çok beğendim. Sonuçta biz göz önünde insanlarız ve göz önünde işler yapıyoruz. Eleştirilmek bu işin içinde var.

Tabii ki eleştirilmenin de bir doğru anlatım şekli var. Eleştirebilirler, biz de bunlara hazırız. Beni de beğenmeyenler oldu. Herkes her fikre sahip olma özgürlüğüne sahip. Sadece bunu dile getirirken cümlelerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bahadır, daha sonra “Ne çok iyi ne de çok kötü yorum açıkçası beni etkilemiyor. Ben işime bakıyorum” şeklinde konuştu.