Ana sayfa Sosyal Medya Elif Doğan için Dilek Taşı dizisi bambaşka bir deneyim fırsatı sundu!

Elif Doğan için Dilek Taşı dizisi bambaşka bir deneyim fırsatı sundu!

tarafından ker_def

Dilek Taşı isimli Kanal D dizisi, perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İkinci bölümü yayınlanan ve büyük ilgi gören dizi, sosyal medyada güçlü bir destek bulmuş durumda. Reytinglerde de iyi sonuçlar alması ile dikkatleri çeken Dilek Taşı dizisinde Sevda Rona karakterini canlandıran Elif Doğan, kendisine hiç benzemeyen birisini canlandırıyor.

Bu durumun yeni bir deneyim fırsatı olduğunu düşünen genç oyuncu, Dilek Taşı dizisiyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Uzun zamandır böyle güçlü bir dram, katmanlı bir hikaye okumamıştım. Bir parçası olmak, içinde yer almak oldukça heyecan verici. Sevda özelinde ayrıca mutluyum. Benim için çok yeni bir sayfa bu. Bana hiç benzemeyen, kendi içinde çok büyük değişimleri olan oldukça renkli bir kadın Sevda. Bir oyuncu olarak bana çok büyük bir yelpaze sunuyor.”

Televizyon ekranında bu kadar etkili bir hikayenin uzun bir süredir olmadığı değerlendirmesini yapan genç oyuncu, izleyicilerden çok güzel geri dönüşler almakta olduklarından bahsetti.

Elif Doğan, “Böyle bir dönem işi uzun zamandır yoktu televizyonlarda. Anladığım kadarıyla seyircimiz çok özlemiş. İlk tanıtımımızla beraber müthiş bir dönüş aldık. Çok memnun ve mutluyuz tabii. Umarım bölümlerimizi izlediklerinde de bu beklentilerini karşılıyor oluruz, bizi hikayemizi benimserler” dedi.

1980’li yıllarda yaşanan bir aile dramı olarak öne çıkan, bir baba ile kızının hikayesi olarak izleyicileri etkileyen Dilek Taşı dizisinde hüzünlü bir hikaye bulunduğunu anlatan Elif Doğan, izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamayacağını düşünüyor.

Elif Doğan, bu konu da duygularını şu sözlerle anlattı:

“Güçlü bir dram Dilek Taşı daha önce de söylediğim gibi. Gerek dönemin ağırlığı, gerek o dönemin şartlarının zorluğu. Pek çok şeyi yeniden akıllara getirecek. Hepimiz karakterlerimizle empati yapacağız. Bizi nostaljik olduğu kadar hüzünlü de bir hikaye bekliyor. Sanırım hiçbirimiz gözyaşlarımıza hakim olamayacağız desem abartmış olmam.”