Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizi ekibi bir aile sıcaklığını hissettiriyor!

Arka Sokaklar dizi ekibi bir aile sıcaklığını hissettiriyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 18. sezonu devam eden Arka Sokaklar dizisi, yenilenen kadrosu ile tekrar izleyicilerle buluştu. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni döneminde yeni oyuncular da bulunuyor.

Şimdiye kadar birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı dizi güçlü bir aile tablosu oluşturması ile de biliniyor. Setten paylaşılan fotoğraflarda ekibin mutluluğu ve heyecanı gözüküyor…

Arka Sokaklar dizisinin yıllardır başarılı olmasının altında da bu aile tablosunun yattığını ve ekibin iyi bir enerji yaydığını söylemek gerekiyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, yepyeni oyuncuların katıldığı ama aile ortamının hiç bozulmadığı bir proje olarak da öne çıkıyor.

Arka Sokaklar dizi ekibi bir aile sıcaklığını hissettiriyor! 8

Başladığı günden bu yana başarısından ödün vermeyen dizi aksiyon sahnelerinin yanı sıra neşeli anlara da sahne oluyor.

Arka Sokaklar ekibi klasikleşen ekip yemeğinde yeniden bir araya geldi. Rıza Baba’nın da ekibe geri dönmesi ile gerçekleşen yemekten fotoğraflar basınla paylaşıldı.

Renkli anların yaşandığı ekip yemeği sahneleri ise dizinin yayınlanacak yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar dizi ekibi bir aile sıcaklığını hissettiriyor! 9

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay.”

Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her cuma akşamı Kanal D’de!