Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Azra gitti, geri dönmeyecek!

Elimi Bırakma 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Azra gitti, geri dönmeyecek!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de. Dizinin 18. yeni bölümünü 25 Kasım Pazar akşamı izleyeceğiz. Fragmandaki görüntülerde Cenk’in “Azra gitti, geri dönmeyecek” sözleri büyük dikkat çekiyor. Ancak Cenk, Azra’yı bırakmayacak ve peşinden gidecek. Azra, “Herkes benden nefret ediyor” diyor… Dizinin yeni bölümünden 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal