Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 29. Bölüm Fragmanı İzle! Cenk’in hastalığı ne?

Elimi Bırakma 29. Bölüm Fragmanı İzle! Cenk’in hastalığı ne?

tarafından ker_def

Pazar akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Elimi Bırakma dizisinde başrolleri Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor. Elimi Bırakma dizisinin 28. bölümü 10 Şubat Pazar akşamı TRT1 ekranında yine fırtınalar estirdi. Tam da Azra ile mutlu bir birlikteliğe adım atmışken trafik kazası geçiren Cenk acil ameliyata alınır. Durumu kritiktir. Kaza sırasında Cenk ile aynı arabada olan Kadir ise ortalıkta yoktur.Azra ve ailenin diğer fertleri derin bir üzüntü içindeyken, Serap kazanın hemen öncesinde Cenk’le tartıştığı için kendisini suçlamaktadır.

Elimi Bırakma dizisinin 29. bölümü ise 17 Şubat pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Cenk’in ciddi bir sağlık sorunu var ama bunu henüz net olarak bilmiyor. Doktorlar ise bir hayli endişeli… Cenk sonunda Doktor Defne’den durumunu öğreniyor. Ancak Azra’ya bir şey çaktırmak istemiyor. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Oyuncu Çağla Demir, diziye 28. bölümden itibaren dahil oldu. Demir, dizide ‘Defne Sezgin’ karakterine hayat verecek.

Demir, dizide ‘Defne Sezgin’ karakterine hayat verecek. İdealist bir beyin cerrahı olan Defne, İstanbul’da tek başına mütevazı bir hayat sürmektedir. Genç yaşta kaybettiği abisinin acısını hala içinde taşımaktadır. Cenk’le Defne’yi birbirlerine bağlayan şey sakladıkları büyük sır olacaktır.