Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi bu reytinglerle bıçak sırtı bir konumda bulunuyor!

Elkızı dizisi bu reytinglerle bıçak sırtı bir konumda bulunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon üst üste yaşanan final sorunu nedeniyle dizi hayranları bir hayli üzüldü. Birbirinden iddialı yapımlar kısa sürede ekran ömürlerini tamamladı.

Sezona 11 dizi ile başlayan Fox TV’de alınan final kararlarının sayısı 5’e çıktı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir ile Elbet Bir Gün dizileri ekran ömürlerini tamamladı… Bu dizilerin finalinin ardından şimdi de bir başka dizi için sıkıntılı bir süreç var..

Cumartesi akşamları yayınlanan Elkızı isimli dram dizisinin reytingleri ortalamanın altında gelmeye ve izleyici kaybı yaşanmaya devam ediyor… Elkızı dizisinin 8. bölümü 11 Aralık akşamı yayınlandı. Geçen haftalara göre bir miktar düşüş gözlemlendi.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi bulunuyor. Ancak izleyici ilgisinin az olması büyük stres kaynağı olarak görülüyor.

Dizinin hayranları devam etmesini çok istiyor ama Fox TV’nin reytingleri düşen dizileri hemen yayından kaldırdığı da artık iyi biliniyor.

Elkızı bu noktada bıçak sırtı bir konumda bulunuyor. Ortalamaya yaklaşan ama bir türlü üzerine çıkamayan performanslar sergileyen dizi 8. bölümüyle yine sıkıntıların aşılamadığını gösterdi.

Elkızı dizisi bu reytinglerle bıçak sırtı bir konumda bulunuyor! 7

Tüm kategorilerde ilk 10 içinde yer alması Elkızı için tek iyi haber. Dizinin tüm kişilerde dokuzuncu, AB’de sekizinci ve ABC1’de ise beşinci konumda olduğu görülüyor. Sıralama olarak ve reytingler olarak Elkızı dizisi için krtik süreç aynen devam ediyor.

Bu oranlar final yapan diğer 5 diziden daha iyi… Yani Elkızı’nın bir süre daha devam edebileceğini gösteriyor. Ancak kanalın yeni projeleri de bir bir ortaya çıkıyor.

Mahkum için perşembe günleri belirlendi. Son Nefesime Kadar isimli polisiye dram dizisinde Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay başrolde yer alıyor. Bu dizinin Ocak ayı içinde yayına girme ihtimali var..

Pazar günleri boşalan Fox TV, yeni dizi için gün sorunu yaşamayacak. Ancak Elkızı’nın performansının düşmesi ve daha da düşük reytingler gelmesi final ihtimalini çok kuvvetlendirir. Ayrıca Fox TV yönetimi yeni diziler için de yapımcılarla görüşmelerine devam ediyor.

Elkızı için Aralık ve Ocak aylarındaki performanslar çok kritik öneme sahip olacak. Dizinin 18 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 9. bölüm fragmanı paylaşıldı.