Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi Fox TV için yeni bir hüsran olma yoluna girdi!

Elkızı dizisi Fox TV için yeni bir hüsran olma yoluna girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci’nin etkili bir karakter ile başrolde yer aldığı, İsmail Ege Şaşmaz’ın da erkek başrol olarak yer aldığı Elkızı dizisinden kötü sinyaller geliyor.

İlk 3 bölümü yayınlanan diziye yönelik en önemli veri reytingler olarak öne çıkıyor. İlk iki bölümde ortalama gelen reytingler, üçüncü bölümde ne yazık ki düşüş sergiledi. Elkızı dizisi ağır bir dram hikayesinin yanı sıra, güçlü bir kadın karakter sergilemesi ile dikkat çekti.

Ekranda güçlü kadın hikayeleri arayanlar için Ezo karakteri iyi bir adım gibiydi. Hikayenin üçüncü bölümde daha da çok toparlandığı da dikkat çekti.

Ancak gelen reytingler ne yazık ki beklentilerin altında gerçekleşti. Tüm kategorilerde ortalamanın altında gerçekleşen reytingler dizi için zor günlerin başladığını anlatıyor.

Fox TV ekranında bugüne kadar 3 dizi final yaptı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları dizileri ekrana veda etti. Son Yaz ikinci sezonunda sadece 5 bölüm ekrana gelirken, diğer iki yeni dizide kısa süreli oldu.

Elkızı dizisi Fox TV için yeni bir hüsran olma yoluna girdi! 5

Elkızı dizisinin reytingleri de izleyicilere sıkıntılı günlerin başladığını anlatıyor. Tüm kategorilerde üçüncü bölümü altıncılık elde eden Fox TV dizisi, ne yazık ki rakipleri ile mücadele edemiyor.

Kardeşlerim ile Gönül Dağı dizilerinin hakimiyeti altındaki Cumartesi akşamları Elkızı dördüncü bölümü ile bir toparlama yaşar ise bu iyi bir gelişme olacaktır.

13 Kasım Cumartesi akşamı dizinin 4. bölümü yayınlanacak ve Gönül Dağı da milli maç nedeniyle ekranda olmayacak. Elkızı şayet dizi izleyicilerine kendisine çekebilir ise önemli bir fırsat elde etmiş olur.

İşte 13 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan Elkızı’nın 4. bölümünden 1. fragman: