Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi ikinci bölüm reytingleri hem olumlu hem olumsuz!

Elkızı dizisi ikinci bölüm reytingleri hem olumlu hem olumsuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ikinci bölümü yayınlanan Elkızı dizisinin reyting sonuçlarını tüm hayranlar merakla bekliyor. Dizinin hikayesi bazı eleştiriler alsa da genel olarak kabul gördü… Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz ikilisine de izleyicilerden geçer not verildi.

Elkızı dizisinin ilk bölümü fena sayılmayacak oranlarla başlamıştı. Dizinin ikinci bölümünde yine benzer oranlar elde edildi. Yani bu durum izleyici kaybı olmaması adına çok önemli bir gelişme… İkinci önemli gelişme ise tüm kişiler kategorisinde ilk bölüme göre yaşanan yükseliş bir artı olarak değerlendirilebilir.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü beşinci olarak bitiren dizi, AB’de ise dördüncü sırayı elde etti. Elkızı dizisinin ilerleyebilmesi için biraz daha iyi oranların gelmesi lazım. Ancak bölümler ilerledikçe bunun sağlanabileceği de görüldü.

Dizinin reytinglerinin gelecek adına olumlu olma ihtimalini ortaya çıkarması önemli bir mesaj. Ancak hem AB hem de ABC1 grubunda ilk bölümün reytinglerinden biraz daha düşük oranlar gelmesi de olumsuz yönü oldu.

Dizinin genel itibari ile hikayesini sevdirdiğini ve gelecek bölümlerde artış yaşanmasının düşüş yaşanmasından daha büyük ihtimal olduğunu değerlendirebiliriz.

Elkızı dizisinin 3. yeni bölümü 6 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Bu bölümde reytinglerin nasıl geleceği büyük önem taşıyacak.